Streamerovi se v Call of Duty: Modern Warfare 2 povedl nemožný výstřel za pomoci flétny
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Streamerovi se v Call of Duty: Modern Warfare 2 povedl nemožný výstřel za pomoci flétny

Streamerovi se v Call of Duty: Modern Warfare 2 povedl nemožný výstřel za pomoci flétny

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Další ukázka způsobu jak hrát hry.

Reklama

Call of Duty: Modern Warfare 2 se dá hrát různě. Streamer DeanoBeano, který se dlouhodobě věnuje značce Call of Duty, jej kupříkladu hraje za pomoci audio rekordéru. Jeho poslední kousek se mu povedl za pomoci flétny, na níž hrál natolik profesionálně, že s ní provedl ve vzduchu prakticky nemožný výstřel z odstřelovací pušky. Jak však ukazuje níže přiložené video, i nemožné se občas promění v realitu. Cesta k tomuto momentu podle něj trvala celých osm hodin, během nichž se snažil jej uskutečnit. Nakonec se mu to i přes nízké naděje v úspěch přeci jen povedlo.

Deano nehraje však pouze Call of Duty: Modern Warfare 2. Svůj hudební talent prokázal kupříkladu také v Crash Bandicoot, Fall Guys, nebo Fortnite. Dosud ovšem na skutečně výrazný úspěch čekal. Podle všeho se mu zabodovat ve velkém podařilo až s jeho nejnovějším výtvorem, který má aktuálně něco 1,4 milionu zobrazení a tím jeho cesta dozajista nekončí.

Je opravdu zajímavé sledovat, jak streameři hrají některé výrazné herní projekty jinak. Fascinující byla kupříkladu také streamerka MissMikkaa, která v akčním RPG Elden Ring na první úrovni zdolala Malenii za pomoci taneční podložky. Dá se říct, že jistým způsobem posunují hraní a výzvu, jíž nabízí na zcela novou úroveň.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama