Novinka Masakr na hřišti v Blood Bowl 3 rozpoutáte příští rok

Masakr na hřišti v Blood Bowl 3 rozpoutáte příští rok

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Fantasy verze amerického fotbalu už se řítí.

Reklama

Blood Bowl 3 měl původně vyjít už před řadou měsíců. Pak se však situace změnila a tvůrci se rozhodli, že svůj titul nevydají v předběžném přístupu, nýbrž se na jeho vývoj zaměří bez hráčské pozornosti a následně jej dodají na všechny platformy. Pod křídly Naconu se autorům této tahové strategie nevedlo zle, protože během minulých měsíců se jim povedlo podle všech indicií jejich dílo opravdu razantně vyladit. A co přesně vám nabídne? Tenhle kousek je sportovní tahovkou, takže se můžete těšit na stadion plný nadšených diváků. Nečekejte však pouze lidi. Jedná se o fantasy verzi amerického fotbalu, takže skladba fanoušků bude různorodá stejně jako týmy, které se utkají na trávníku.

Nabídnuti vám budou trpaslíci, lidé, orkové, nemrtvá monstra a řada dalších. Škála však tímto základem nekončí, protože dlouhodobě je svět Blood Bowl rozšiřován o nový týmy, takže je pravděpodobné, že časem nováčci dorazí i do Blood Bowl 3 v rámci některého z řady DLC. Každá z frakcí si na kolbiště přináší své vlastní hráče, jejichž osud je dosti nejistý. Smrt tu totiž není nic neobvyklého a pro ránu většina účastníků zápasu nejde daleko. Pokud se kvalita celku udrží minimálně na stejné úrovni jako ta, kterou prezentovaly minulé díly, tak se máme nač těšit.

Datum vydání Blood Bowl 3 je stanoveno na 23. února 2023 PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama