Half-Life Novinka Modifikace pro Half-Life: Alyx přináší novou kampaň

Modifikace pro Half-Life: Alyx přináší novou kampaň

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC

Tentokrát se hlavním hrdinou stane naštvaný vědec.

Reklama

Half-Life: Alyx má stejně jako většina dalších zástupců série Half-Life velkou podporu jejich fanoušků. Pro ty není problém hry z oblíbeného univerza stabilně modifikovat a vytvářet tak nové příběhy, jež expandují vesmír této série jakožto celek. V minulosti touto cestou vznikl třeba výborný mód Entropy: Zero 2. Stejně kvalitním výtvorem jaký byl tento kus, se teoreticky může stát také projekt From Here to There generovaný pro Half-Life: Alyx.

Nabídnut nám v jeho rámci bude Dr.Smithers, který vinní za invazi Combine na Zem všemi milovaného Gordona Freemana. Mnoho s tím však dělat nemůže. Jeho situaci jednoho dne změní dopis od jeho dcery, která chce, aby se za ní vydal do úkrytu, kterého se invaze ještě žádným způsobem nedotkla. Náročný to úkol. Doktor ovšem nemá jinou možnost a tak se mu staví čelem.

Nová modifikace má hráčům nabídnout nové mapy, puzzly, herní prvky a především příběh, který zapadne do lore tohoto vesmíru. Datum vydání bety je stanoveno na 24. listopadu, kdy dojde ke spuštění testování. Kdy dorazí finální verze, není známo, tvůrce chce však pracovat s komunitou, takže se máme nač těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama