Valheim Novinka Valheim ukazuje v traileru destinaci Mistlands

Valheim ukazuje v traileru destinaci Mistlands

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC

Testovací build toho nabídne více než pouze nový biom.

Reklama

Survival Valheim představuje jedno z největších překvapení minulého roku. Hra při vstupu do předběžného přístupu hráčům nabídla tolik obsahu, že většina nestačila žasnout, protože po této stránce byla schopna konkurovat už vypuštěným titulům. Skok do této fáze vývoje pro ní podle všeho však byl pouze začátkem. Důkazem toho má být i update Mistlands, který je aktuálně dostupný na testovacích serverech.

Jednou z hlavních novinek celé aktualizace se má samozřejmě stát biom Mistlands. Ten má do hry přinést nového bosse a samozřejmě celou řadu nepřátel zapadajících do celého konceptu čerstvě přidané destinace. Těšit se taktéž můžete na nové recepty spojené s dřevem z kořenů mýtického stromu Yggdrasilu, nebo kostí obrů. Nalézt zde půjde dokonce i NPC, která po vás hned nepůjdou, což bude příjemná změna, protože většina obyvatel světa Valheim je relativně agresivní.

Valheim ukazuje v traileru destinaci Mistlands

Za nás se však největším lákadlem stalo přidání magie. Ta je v Valheim prakticky už od samého počátku. Hlavní hrdina jí však dosud nebyl schopen využívat, což se má nyní změnit díky přítomnosti suroviny nesoucí název Eitr, se kterou půjde pracovat a prakticky se tak transformovat do mága, jehož úděl však nemá být vůbec ničím jednoduchým. Kdy opustí update Mistlands pro Valheim testovací fázi, je zatím otázkou. Už nyní je však zřejmé, že to bude zásadní aktualizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama