LoL Novinka Riot Games vydávají dokument o české League of Legends komunitě

Riot Games vydávají dokument o české League of Legends komunitě

Adam Král

Adam Král

Platformy Windows PC

V dokumentu se objevují významné osobnosti scény.

Reklama

League of Legends je jednou z nejznámějších her na světě. Hrají ji desítky milionů lidí a těší se velké popularitě napříč všemi věky a národnostmi. Ve světě se každoročně konají obrovské herní turnaje, přičemž ten největší nese název Worlds. Není to ale jen světová komunita, která je v League of Legends semknutá. Velké popularitě se MOBA titul těší i u nás, o čemž svědčil například největší turnaj v České republice, Prague Champs.

Nyní oficiální kanál české odnože League of Legends vydal jeden z nejzajímavějších a nejambicióznějších projektů české scény. Dokumentární film s názvem League of Legends: Česká Stopa mapuje to, jak začínala česká komunita v našich luzích a hájích. V dokumentu je vyzpovídáno hned několik významných zástupců české komunity jako komentátor Petr "Xnapy" Jirák, bývalý profesionální hráč za eSubu, Pavel "Herdyn" Mikeš a další.

Riot Games vydávají dokument o české League of Legends komunitě

Dokumentární film tak s klidným srdcem můžeme doporučit všem fanouškům tohoto počinu od Riot Games. A pokud si myslíte, že česká komunita je plná toxických hráčů, tohle by mohlo být to video, které ukazuje, že i čeští LoLkaři jsou obrovskými fanoušky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama