Resident Evil 4 Remake Novinka 12 minut gameplay záběrů z remaku Resident Evil 4

12 minut gameplay záběrů z remaku Resident Evil 4

Jan Urbančík

Jan Urbančík

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Game Informer přináší ukázku páté kapitoly.

Reklama

Ve čtvrtek jsme se dočkali pořádné porce nových informací ohledně remaku Resident Evilu 4, včetně záběrů z hraní. Magazín Game Informer však už o den později přinesl ještě našlapanější ukázku, čistě gameplay video s 12 minutami nových záběrů.

Konkrétně můžeme v akci vidět část páté kapitoly, kdy Leon, už společně s osvobozenou Ashley, utíká z kostela přes různé části vesnice. Ve videu je mimo jiné prezentován stealth, který lze nyní využít jako naprosto validní taktiku. V případě prozrazení samozřejmě ale začíná akční souboj. Dále se zde objeví hned několik typů nepřátel, včetně těch nových, jako velkého zmutovaného psa či vesničana s kladivem a kravskou hlavou. Nechybí ani setkání s obchodníkem či podrobnější ukázka inventáře a pokladů.

Úplnými novinkami, o nichž se dosud nemluvilo, jsou například videohovory s agentkou Ingrid Hunnigan, které jsou na rozdíl od originálu součástí gameplaye. Téměr na konci videa můžeme vidět také úložný prostor v rámci psacích strojů, jenž funguje v podstatě obdobně jako item boxy v jiných dílech. To je oproti původní hře podstatná změna, v té jste totiž nad rámec inventáře žádný prostor na ukládání věcí neměli.

Resident Evil 4 Remake vyjde 24. března. Míří na PC, PlayStation 4, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama