Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy před vydáním slaví úspěch na Steamu

Hogwarts Legacy před vydáním slaví úspěch na Steamu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

33
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Rekord se hře podařilo pokořit i na Twitchi.

Reklama

Hogwarts Legacy si v recenzích odnáší jedno kladné hodnocení za druhým. Nadšení z ní nejsou však pouze kritici a sledující na platformě Twitch, kde se sledováním hraním tohoto díla bavilo více než 1.28 milionu sledujících. Dobře si vede také na Steamu, kde jí ještě před vydáním podle Steam DB v jediný moment hrálo 489 139 hráčů v rámci předběžného přístupu, jenž byl dostupný pouze majitelům Deluxe edice. A to je samo o sobě fascinující.

Titul už nyní pomaličku útočí na příčku titulu, který hrál v jediný moment největší počet hráčů. Ten byl dosud držen hrou Cyberpunk 2077 s více než milionem současně hrajících. Je však vysoce pravděpodobné, že během zítřejšího dne bude toto číslo pokořeno. Bradavice se totiž otevřou všem, kteří se do nich mají zájem vydat a předpokládáme, že jich nebude málo. Spíše naopak. Pokud se na hru chystáte na PC rozhodně doporučujeme sáhnout po nových grafických ovladačích, jež naleznete v případě společnosti NVIDIA v níže přiloženém tweetu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama