Vyšel český dabing pro Kingdom Come: Deliverance
KC: Deliverance Novinka Vyšel český dabing pro Kingdom Come: Deliverance

Vyšel český dabing pro Kingdom Come: Deliverance

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

44
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra slaví pětileté výročí.

Reklama

Dnes je to pět let od vydání jedné z nejvýraznějších českých her vůbec. Ano, před pěti lety k nám dorazilo akční RPG Kingdom Come: Deliverance, které vsadilo na absenci draků a vyplatilo se mu to. Sice se to neobešlo bez krkolomného startu, ale následně se celek přetransformoval ve velmi slušné dílo. Aby bylo výročí řádně oslaveno, tak tvůrci vypouštějí do světa český dabing, který vznikl primárně díky komunitě, jež se rozhodla tento klenot obohatit o českou mluvu. Ta je od dnešního dne oficiálně součástí PC verze, do níž doputoval také japonský dabing pro fandy, kteří chtějí z Čech udělat místo plné hochů chrlící ze sebe větu za větou.

Dá se říci, že to bylo pět úspěšných let, během nichž se Kingdom Come: Deliverance povedlo prodat více než 5 milionů kopií. A podle všeho tím prodeje nekončí, protože se chystá také verze pro Nintendo Switch, která však nemá datum vydání. Zapomenout by bylo škoda také na pokračování tohoto středověkého RPG, které je však právě v tento moment spíše věcí spekulací, nežli realitou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama