Sherlock Holmes: The Awakened Novinka Sherlock Holmes The Awakened se odkládá

Sherlock Holmes The Awakened se odkládá

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Důvodem jsou výpadky elektřiny a další problémy spojené s ruskou invazí.

Reklama

Vývoj adventury Sherlock Holmes The Awakened je téměř u konce, nedávno jsme ostatně vydali dojmy z demoverze. V původně plánovém období, na konci února či začátku března, ale hra nakonec nevyjde. Vývojáři z Frogwares to oznámili ve videu, jež zároveň ukazuje nové záběry z hraní a aktuální situaci vývojářů v Kyjevě.

Důvodů je několik. Finalizace je poměrně náročná, protože se potřebují odladit pokud možno všechny chyby a zároveň připravit hru na vydání pro několik platforem. Tou hlavní příčinou jsou ale výpadky elektřiny způsobené ruským útokem na ukrajinské elektrárny, což pochopitelně výrazně zpomalilo celý vývoj. Zaměstnanci Frogwares musí střídat místo práce mezi kanceláří a domovem podle toho, kde zrovna proud funguje, a to klidně i několikrát denně.

Ani přes všechny potíže a trvalé ohrožení raketovými útoky však odklad není nijak velký. Nový cíl vývojářů je konec března, případně duben tohoto roku.

Sherlock Holmes The Awakened míří na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama