Microsoft věří, že dokáže přinést Warzone a Modern Warfare 2 nativně na Switch
Call of Duty Novinka Microsoft věří, že dokáže přinést Warzone a Modern Warfare 2 nativně na Switch

Microsoft věří, že dokáže přinést Warzone a Modern Warfare 2 nativně na Switch

Filip Svoboda

Filip Svoboda

3
Platformy Nintendo Switch Switch

Zavázal se k tomu smlouvou s Nintendem.

Reklama

Microsoft je přesvědčen, že dokáže přinést Call of Duty: Warzone a Call of Duty: Modern Warfare 2 standardním způsobem na Nintendo Switch. Píše to v odpovědi britským regulačním úřadům a vyvrací tak předpoklad, že kvůli nedostatečnému výkonu Switche buď míří na budoucí konzole od Nintenda, nebo se chystá využít streamování z cloudu.

Microsoft se smluvně zavázal na deset let, že pokud se uskuteční nákup Activision Blizzardu, bude sérii Call of Duty přinášet na konzole od Nintenda. Ve slabším hardwaru Switche nevidí problém. Argumentuje, že Call of Duty běží na počítačích s grafickými kartami z roku 2015 a na ještě starších konzolích. Activision má podle něj navíc „dlouhou historii optimalizování herního výkonu pro dostupné hardwarové možnosti“.

K oběma aktuálním hrám ze série Call of Duty připodobňuje třeba Apex Legends, Doom Eternal, Fortnite a Crysis 3, které se všechny dočkaly standardního portu na Switch.

Pokud se skutečně Microsoft, respektive Activision, bude snažit přinést především Warzone na Switch, nebude mít snadnou práci. I zmiňovaný Fortnite se na Switchi pohybuje na dolní hranici přijatelné snímkové frekvence a Warzone je s velkými mapami a dvěma sty hráči ještě o něco náročnější hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama