Ratchet & Clank: Rift Apart má zřejmě namířeno na PC
Novinka Ratchet & Clank: Rift Apart má zřejmě namířeno na PC

Ratchet & Clank: Rift Apart má zřejmě namířeno na PC

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

32
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Další PlayStation exkluzivita je spojována s verzí pro počítače.

Reklama

Postupný příchod starších exkluzivit PlayStationu na PC se s největší pravděpodobností časem rozroste o další populární značku. Po hrách jako Horizon: Zero Dawn, Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Days Gone nebo God of War se začíná mluvit o titulu Ratchet & Clank: Rift Apart, který v roce 2021 vydalo exkluzivně na PlayStation 5 studio Insomniac Games.

Spekulace se točí okolo nabízené pracovní pozice ve studiu Nixxes Software. Tento nizozemský tým stojí za loňskými PC porty her Marvel's Spider-Man Remastered a Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Oba tituly vytvořilo rovněž studio Insomniac Games.

Tato spojitost přitom nepředstavuje jediné vodítko, které by mohlo poukazovat na vývoj PC verze dosud posledního dílu série Ratchet & Clank. V popisuje pozice je mezi vítanými dovednostmi uvedena zkušenost s middleware technologií od společnosti Coherent Labs. Tato firma se specializuje na tvorbu a pomoc při tvorbě herních uživatelských rozhraní.

Kromě Microsoft Flight Simulatoru nebo třeba Minecraftu se společnost shodou okolní podílela právě na zmíněné hře Ratchet & Clank: Rift Apart. Vše tak nasvědčuje tomu, že se studio Nixxes Software po dokončení portů obou her ze série Spider-man pustilo právě do Ratcheta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama