Předběžný přístup Diablo 4 se potýká s řadou problémů
Diablo 4 Novinka Předběžný přístup Diablo 4 se potýká s řadou problémů

Předběžný přístup Diablo 4 se potýká s řadou problémů

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hráče trápí plné servery, pády hry a řada dalších problémů.

Reklama

Diablo 4 odstartovalo uzavřenou betu pro ty ochotné si hru předobjednat. Nikdo asi nepočítal s tím, že by se tato fáze testování obešla bez větších potíží a pokud náhodou někdo skutečně ano, už první den byl rychle vyveden z omylu. Většina byla trápena takřka už tradičním problémem společnosti Blizzard spojeným s frontami, přes něž se bylo opravdu náročné prokousat a když už se to náhodou některým hráčům povedlo, zasekla se jim při tvorbě postavy obrazovka nebo je hra z neznámých důvodů vykopla a fakticky je tak opět vyslala vstříc pekelné frontě.

Společnost Blizzard si samozřejmě uvědomuje, že vše nešlape jak má a všem účastníkům testování Diablo 4 připomíná, že problémy jsou součástí testování, což komentuje takto: "Při hraní betaverze Diabla 4 mějte na paměti, že tento zážitek není dokončen a že se v průběhu hraní můžete setkat s chybami a výpadky. Po skončení beta testu vyhodnotíme veškerou zpětnou vazbu, kterou jsme obdrželi, a podle potřeby provedeme změny."

Blizzard mimo jiné uvádí, že aktivně pracuje na problémech se servery, po jejichž vyřešení by měla být výrazně zredukována nestabilita a časy ve frontách. Pokud se vám podaří zdolat všechny problémy, nabídne vám Diablo 4 už nyní velmi slušný zážitek stojící primárně na grafickém zpracování, které je opravdu výrazné. Přístup však tento týden dostanete pouze k části postav a také je nutné počítat s maximální určenou úrovní.

Předběžný přístup Diablo 4 se potýká s řadou problémů
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama