Pouze 25 % hráčů se podařilo pokořit Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy Novinka Pouze 25 % hráčů se podařilo pokořit Hogwarts Legacy

Pouze 25 % hráčů se podařilo pokořit Hogwarts Legacy

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

24
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Čísla hrajících přesto rapidně klesají.

Reklama

Hogwarts Legacy má za sebou bezpochyby jeden z nejúspěšnějších startů posledních let. Znamená to však, že hra jako celek dokáže upoutat hráče natolik, aby jí většina dohrála? Pravděpodobně nikoliv, což ukazuje nejnovější statistika prezentující počet aktuálně hrajících. Zatímco v únoru v Bradavicích trávilo čas v jediný moment něco přes 880 tisíc hráčů, v současnosti je to pouhých 69 tisíc. Samozřejmě by se dalo argumentovat tím, že většina už má hru dohranou a tím pádem nemá moc smysl hrát, jenže opak je pravdou.

Pouze 25 % hráčů se podařilo pokořit Hogwarts Legacy

Příběh minimálně podle Steamu dokončilo pouze něco okolo 24,9 % hrajících, což není v porovnání se Zaklínačem 3 (23,7 %) nebo Skyrimem (31,5 %) relativně slušné. Je však nutno říci, že obě RPG jsou citelně rozsáhlejší nežli výlet do Bradavic. Podle některých to může znamenat, že Hogwarts Legacy bylo primárně cílem občasných hráčů, kteří hry prostě nedohrávají, o čemž může svědčit citelný úbytek hrajících nepodpořený větším počtem dohrání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama