První verze češtiny pro Star Wars Jedi: Survivor je venku
Star Wars Jedi: Survivor Novinka První verze češtiny pro Star Wars Jedi: Survivor je venku

První verze češtiny pro Star Wars Jedi: Survivor je venku

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

24
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jedná se o kombinaci ručního a strojového překladu.

Reklama

V případě, že si chcete vychutnat Star Wars Jedi: Survivor v češtině, máme pro vás výbornou novinu. Nyní je dostupná ke stažení první verze lokalizace, která vznikla v rámci spolupráce Farflamova týmu a Indiana. Zatímco první část se zaměřuje na překladatelskou práci, druhá strana má za úkol pokrýt celou akci především mediálně. Spolupráce vznikla podle překladatelů kvůli tomuto: "Chtěli jsme ukázat spolu s Indianem, že to jde udělat lépe, s respektem a domluvou mezi překl. týmem a herním médiem a přitom zůstane výsledek v režii zkušených překladatelů (tedy nás), a ne v režii někoho jiného, kdo není překladatel a třeba se tomu nikdy nevěnoval."

První verze češtiny pro Star Wars Jedi: Survivor je venku

Jedná se však o značně rozpracovanou verzi češtiny pro Star Wars Jedi: Survivor. Samotní tvůrci doporučují si ještě počkat na vyladěnější verzi takto: "Pokud jste fanoušci Star Wars, nechcete si přece zážitek osekat a poškodit - počkejte si na to nejlepší, jak si hra zasluhuje! (Kdo by chtěl luštit v textu nesmysly, když nemusí?)"

Cesta lokalizace pro Star Wars Jedi: Survivor je podle všeho na samém začátku. Překlad má trvat déle než u prvního dílu, jehož přeložení trvalo asi 3,5 měsíce od startu. Detaily si můžete přečíst na stránce autorů češtiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama