Total War: Pharaoh Novinka Podívejte se na oficiální trailer pro Total War: Pharaoh

Podívejte se na oficiální trailer pro Total War: Pharaoh

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy Windows PC

Žádné dvě kampaně nemají být stejné.

Reklama

Total War: Pharaoh se odehrává ve starověkém Egyptě, kdy byla civilizace na jednom z řady svých vrcholů. Vláda faraona Merneptaha se pomaličku blíží ke konci a na vás je, aby koruna nepadla do špatných rukou. Těšit se můžete na osm unikátních vůdců, kteří povedou své věrné do impozantních bitev. Chybět nemá ani diplomacie, či obchod. Nejzajímavějším faktorem se však bezesporu stane skutečnost, že je možné nastavit náhodné startovní pozice všem frakcím, díky čemuž nemá být žádná z her totožná.

Podívejte se na oficiální trailer pro Total War: Pharaoh

Je skutečně zajímavé, se hlavní studio tvořící tituly ze série Total War rozhodlo po "úspěchu" Total War Saga: Troy vydat právě touto cestou, protože je vysoce pravděpodobné, že i zde budou soupeřit se škálou jednotek, která zřejmě nebude z nejbohatších. Tvůrci chtějí hru obohacovat skrze expanze. Už nyní jsou naplánována celkem tři frakční DLC a jedno orientované na nové tažení.

Podívejte se na oficiální trailer pro Total War: Pharaoh

Total War: Pharaoh má datum vydání stanoveno na říjen letošního roku, takže se do tažení za ovládnutím Egypta pustíte na PC dříve, než se původně počítalo. Přesný den ovšem zatím znám není. Totožně jako předchozí zástupci série i Total War: Pharaoh bude při vydání disponovat českou lokalizací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama