Souhrn recenzí hry The Texas Chain Saw Massacre
The Texas Chain Saw Massacre Novinka Souhrn recenzí hry The Texas Chain Saw Massacre

Souhrn recenzí hry The Texas Chain Saw Massacre

Martin Pritula

Martin Pritula

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Již tento pátek na PC, PlayStation 4 a 5, Xbox One a také na konzole Xbox Series dorazí nový asymetrický multiplayer na motivy hororu Texas Chainsaw Massacre.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry The Texas Chain Saw Massacre

PC Invasion

Texas Chain Saw Massacre nevyužívá hororovou sérii pouze jako zdroj inspirace, ale staví své základní mechanismy na podstatě filmu. Kamera, hudba a zvuky skvěle přeneseny do herní podoby. Hratelnost a dobře udelaný progres vás navíc vtáhne do hry, což ostatním asymetrickým hororovým titulům silně chybí. Hra Texas Chain Saw Massacre přetváří kultovní sérii v děsivý zážitek, který bude hráče ještě dlouho strašit.

95 %

Attack of the Fanboy

The Texas Chainsaw Massacre je návykový a mrazivý zážitek, který se dočkal parádního herního zpracování.

90 %

PCGamesN

The Texas Chain Saw Massacre je díky krásným mapám, rozmanité hratelnosti a jedinečnému vyvážení fantastickou hrou pro fanoušky asymetrického hororového žánru. Hra věrná filmové předloze z roku 1974 potěší fanoušky hororu, ale zda obstojí ve zkoušce časem stejně jako samotný film, se teprve uvidí.

80 %

TheGamer

The Texas Chain Saw Massacre je asynchronní hororová hra, která je dokonale dotažena. Hra skvěle proplétá hrůzu jednoho z nejsžíravějších a nejznepokojivějších filmů žánru s napínavou akcí Dead by Daylight a má tak šanci konečně nabídnout skutečného konkurenta zmíněného titulu.

80 %

Wccftech

Hra The Texas Chainsaw Massacre může být pro hráče, kteří nejsou obeznámeni s asymetrickými hrami, kvůli svému nedostatečnému tutoriálu nezáživná, ale hráči, kteří mají s tímto žánrem bohaté zkušenosti budou z této hry v sedmém nebi, protože co do kvality se bez problému může rovnat titulům jako Dead by Daylight.

75 %

Hobby Consolas

Základní hratelnost je dobrá a líbí se nám i atmosféra, ale nedostatek obsahu a některé technické problémy zážitek znepříjemňují.

71 %

GamingBolt

Navzdory pádům, omezenému obsahu a absenci tréninkových režimů přináší nový hororový multiplayer od Gun Interactive zábavu plnou napětí.

70 %

Gamereactor UK

Stejně jako v případě Evil Dead: The Game mi to připadá jako promarněný potenciál a špatně využitá kultovní filmová licence pro špatný druh hry.

40 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama