Souhrn recenzí hry Last Train Home
Last Train Home Novinka Souhrn recenzí hry Last Train Home

Souhrn recenzí hry Last Train Home

Martin Pritula

Martin Pritula

3
Platformy Windows PC

Jaké známky si novinka od brněnského studia odnáší od zahraničních recenzentů?

Reklama

Právě dnes vychází na PC nová real-time strategie od českého studia Ashborne Games, jež sleduje osud československých legionářů.

Jaké známky si novinka odnáší od zahraničních recenzentů? Odpověď naleznete níže.

Souhrn recenzí hry Last Train Home

Shacknews

Last Train Home možná není tak hluboká jako některé manažerské simulátory nebo tak rozsáhlá jako jiné RTS hry. Kombinuje však to nejlepší z obou stylů s několika chytrými a vítanými vylepšeními, které jí dodávají silnou identitu. Zkombinujte to s jedinečným příběhem a brilantní prezentací a máte silného kandidáta na jednu z nejlepších her v žánru.

90 %

Finger Guns

Titul, který dokáže spojit příběh s herním vyprávěním, které si hráč vytváří sám, je vzácností a Last Train Home toho dosahuje s přehledem. Když pomineme některá drobná zakolísání v hratelnosti a vizuálním zpracování, jedná se o parní vlak, který je postaven tak, aby vydržel všechny nástrahy. Náročné bojové mise, hluboká hratelnost a fenomenální rekonstrukce zpustošeného Ruska roku 1910 dělají z tohoto vlaku něco, kvůli čemu stojí za to do něj nastoupit.

90 %

GameGrin

Ani jednou jsem při hraní neměl žádné technické potíže (což se o Company of Heroes 3 říci nedá), takže tuto hru vřele doporučuji všem zájemcům i příležitostným hráčům. I když hráče, kteří mají zájem o rychlejší akci, bude nudit sledování pomalého pohybu vlaku po mapě.

90 %

But Why Tho?

Last Train Home skvěle kombinuje náročný strategický zážitek s pohlcujícím prostředím a příběhem. Křivka obtížnosti může být pro méně zkušené hráče RTS zdrcující, ale díky pozornosti věnované detailům a skvělým interakcím mezi postavami stojí za to novince věnovat čas.

80 %

Checkpoint Gaming

Last Train Home umožňuje hráčům prožít zkoušky skupiny vojáků na 9000 km dlouhé cestě domů. Tato manažerská hra není procházkou růžovým sadem a vzhledem k tématu je to tak lepší. Pokud jste obeznámeni s RTS hrami, pak se vám tato hra přesně trefí do vkusu. Pokud tento žánr neznáte, ale příběh vás zaujme, pak se připravte na kradmé hraní a pohrávání si s nastavením obtížnosti. Last Train Home vyžaduje čas, ale pokud jste ochotni vytrvat a do vlaku naskočit, pak by si tato jízda mohla najít místo ve vaší knihovně strategických her v reálném čase.

60 %

Naší recenzi si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama