Fortnite se rozrůstá o tři nové hry
Fortnite Novinka Fortnite se rozrůstá o tři nové hry

Fortnite se rozrůstá o tři nové hry

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Potěší fanoušky stavění, závodů i hudby.

Reklama

Společnost Epic Games představila tři nové tituly, které budou v nejbližších dnech dostupné uvnitř populárního Fortnite. Jako o samostatných hrách mluví o těchto projektech samotný Epic, který zároveň zdůrazňuje, že do Fortnite přinesou úplně nové zážitky. První samostatný režim/hra se jmenuje LEGO Fortnite. Vychází již dne s a hráče v něm čeká stavění, crafting i souboje.

Druhý projekt nese název Rocket Racing. Jedná se o závodní titul, za jehož vývojem stojí vývojáři ze studia Psyonix, kteří v minulosti přinesli populární Rocket League. Do závodění se hráči budou moci pustit již zítra 8. prosinci, kdy Rocket Racing v rámci Fortnite vyjde.

Třetí hrou je poté Fortnite Festival. Tento počin vytvořilo studio Harmonix, které je známé svou hudební hrou Rock Band. Ve Fortnite Festival si užijete hraní v kapele s přáteli či sólová vystoupení na pódiu. Chybět přitom nebude licencovaná hudba od různých interpretů. Tento režim bude dostupný od soboty 9. prosince.

Fortnite se rozrůstá o tři nové hry
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama