Na sci-fi Exodus se podílejí zkušení vývojáři ze Certain Affinity
Exodus Novinka Na sci-fi Exodus se podílejí zkušení vývojáři ze Certain Affinity

Na sci-fi Exodus se podílejí zkušení vývojáři ze Certain Affinity

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Dělali na sériích Halo, Call of Duty nebo na Hogwarts Legacy.

Reklama

Na sci-fi akčním RPG Exodus spolupracují s Archetype Entertainment lidé ze studia Certain Affinity už od roku 2022. O jejich zapojení se dozvídáme až teď. Novému týmu založenému veterány BioWare pomáhá zkušené studio, které se podepsalo pod řadu her ze sérií Halo a Call of Duty. Svůj díl práce odvedlo také na hrách jako Hogwarts Legacy, Doom (2016), Left 4 Dead nebo New World.

„Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s Jamesem [Ohlenem], Chadem [Robertsonem] a celým týmem Archetype Entertainment. Jako jedno z předních nezávislých studií jsme dělali na spoustě skvělých her, ale nic se nevyrovná nové vzrušující sci-fi značce Exodus. Naším cílem je přinést přidanou hodnotu do vývoje napříč všemi oblastmi a doplnit úsilí [autorů] ve snaze přinést tento úžasný příběhový zážitek hráčům po celém světě,“ říká šéf Certain Affinity Max Hoberman.

Vyjádření působí, že Certain Affinity hrají ve vývoji poměrně výraznou roli. Koneckonců ambice projektu jsou zřejmě velmi vysoko. Pokud se nic nezměnilo, Certain Affinity stále pracuje na samostatném online módu pro Halo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama