Vývojáři Octopath Traveler mají nového majitele, stěhují se za FromSoftware
Octopath Traveler Novinka Vývojáři Octopath Traveler mají nového majitele, stěhují se za FromSoftware

Vývojáři Octopath Traveler mají nového majitele, stěhují se za FromSoftware

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1

Studio Acquire odkoupila společnost Kadokawa.

Reklama

Japonská Kadokawa Corporation oznámila odkoupení studia Acquire, které je v posledních letech známé pro sérii Octopath Traveler a dříve dělalo na značkách Tenchu nebo Akiba's Trip. Vývojáři se stěhují z rukou GungHo Online Entertainment mimo jiné k majitelům FromSoftware.

„Od získání společnosti, která produkuje milionové prodejní hity, očekáváme vytvoření synergie s našimi stávajícími dceřinými herními společnostmi, posílení našich plánovacích a vývojových schopností v rámci celé skupiny a rozšíření naší nabídky her pro konzole,“ píše Kadokawa.

Acquire je tokijské studio, které vzniklo už v roce 1994 a na svědomí má mnoho her z řady sérií. V posledních letech se zapsalo do povědomí hráčů především dvojicí JRPG Octopath Traveler a Octopath Traveler II s nezaměnitelným vizuálním stylem, která vznikla pro Square Enix. Pod Kadokawa Corporation se vývojáři nepřímo setkávají se značkami Tenchu a Way of the Samurai, na kterých dříve dělali a které vlastní FromSoftware, respektive Spike Chunsoft, další týmy nového majitele.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama