Suicide Squad na Steamu propadlo, více hráčů tráví čas u letitých Batmanů
Novinka Suicide Squad na Steamu propadlo, více hráčů tráví čas u letitých Batmanů

Suicide Squad na Steamu propadlo, více hráčů tráví čas u letitých Batmanů

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

10
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Novinku od studia Rocksteady většina hráčů rychle opustila.

Reklama

Kooperativní looter-shooter Suicide Squad: Kill the Justice League byl hráči značně rozporuplně vnímán už před svým uvedením na trh. Kritizované vlastnosti se v zásadě potvrdily i po samotném vydání, což je patrné na průměrných známkách, které hra začátkem února sbírala v recenzích. Vývojáři ze studia Rocksteady ale několikrát zdůraznili, že budou titul nadále podporovat převážně bezplatným novým obsahem, který by měl komunitě zajistit stabilní přísun čerstvé zábavy. Je však otázkou, zda už na záchranu není pozdě.

Data ze Steamu totiž ukazují, že Suicide Squad hraje poslední dny v jeden čas zhruba tisícovka hráčů, což je na tři týdny starý AAA live-service titul postavený na kooperaci hodně nízké číslo. Zajímavé a pro Suicide Squad nelichotivé srovnání přinesl magazín PCGamesN, který upozornil na to, že více hráčů tráví v současnosti na Steamu čas u jednotlivých dílů série Batman Arkham od stejného studia. Ty ale vyšly před devíti a více lety jako primárně singleplayerové tituly.

Závěrečný díl s názvem Batman: Arkham Knight dosáhl oproti Suicide Squadu s přispěním aktuálně běžící slevové akce dokonce na čtyřnásobný počet hráčů. Podrobnosti o Suicide Squad: Kill the Justice League najdete v naší recenzi. Hra je kromě PC k dispozici také na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Suicide Squad na Steamu propadlo, více hráčů tráví čas u letitých Batmanů
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama