Raider, Titan, Vector a Stealth – MSI notebooky pro náročné hráče i profesionální tvůrce
Novinka Raider, Titan, Vector a Stealth – MSI notebooky pro náročné hráče i profesionální tvůrce

Raider, Titan, Vector a Stealth – MSI notebooky pro náročné hráče i profesionální tvůrce

Inzerce

Inzerce

Kromě nejmodernějších procesorů nabízí nové notebooky MSI také špičkový design a prvotřídní konstrukci.

Reklama

Vstupte do nové éry výkonu s nejnovějšími notebooky od MSI, které jsou vybaveny špičkovými procesory Raptor Lake Refresh HX a Meteor Lake Core Ultra. Tyto revoluční procesory přinášejí nejmodernější technologii do vašeho pracovního a herního života, ať už jste profesionál nebo nadšený hráč.

S procesorem Raptor Lake Refresh HX se vaše herní zážitky dostanou na zcela novou úroveň. Díky pokročilé architektuře a vylepšeným technologiím poskytuje tento procesor neuvěřitelný výkon a efektivitu. Bezproblémový běh i těch nejnáročnějších her je nyní realitou, a to v kombinaci s plynulým multitaskingem a špičkovou grafikou.

Procesor Meteor Lake Core Ultra představuje vrcholnou inovaci v oblasti mobilního výpočetního výkonu. S kombinací pokročilých technologií a vysokého výkonu přináší tento procesor novou úroveň možností pro uživatele notebooků, kteří vyžadují špičkový výkon a efektivitu.

Kromě nejmodernějších procesorů nabízí nové notebooky MSI také špičkový design a prvotřídní konstrukci. Lehké a kompaktní provedení v kombinaci s elegantními detaily zaručuje, že váš notebook bude nejen výkonný, ale i stylovým doplňkem vašeho pracovního stolu nebo herního setupu.

MSI představuje svou nejnovější řadu notebooků, které posouvají hranice výkonu a designu ještě dál. S novými modely Vector, Titan, Stealth a Raider se MSI zaměřuje na nadšence pro herní a profesionální využití. S využitím nejmodernějších procesorů Raptor Lake Refresh HX a Meteor Lake Core Ultra nabízejí tyto notebooky výkon a spolehlivost, kterou od MSI očekáváte.

MSI Titan - nepřekonatelný herní obr se 120 Hz 4K displejem

Herní titán, se kterým můžete vyrazit na pouť napříč graficky nejnáročnějšími virtuálními světy. Strhující porci výkonu zajišťuje procesor Intel Core i9 14900HX z řady Raptor Lake Refresh s celkem čtyřiadvacítkou jader a dvaatřiceti vlákny. Jeho frekvence dokáže na výkonných jádrech boostovat až na 5,8 GHz a společnicí mu není nikdo jiný než ultimátní grafická karta NVIDIA GeForce RTX 4090 v 175W provedení (250W CPU+GPU). Velkorysé jsou i čtyři fyzické sloty osazené 128 GB operační paměti RAM a trojice rychlých M.2 slotů (z toho jeden s podporou PCIe páté generace).

Raider, Titan, Vector a Stealth – MSI notebooky pro náročné hráče i profesionální tvůrce

Vše si užijete na dokonalém 18” Mini LED displeji s rozlišením 4K a rychlou obnovovací frekvencí 120 Hz, díky které bude obraz krásně plynulý. Třešničkou na tomto gigantickém herním dortu je potom zapuštěný touchpad s RGB podsvícením, mechanická klávesnice SteelSeries s ultra low profile spínači Cherry MX a efektivní chlazení Vapor Chamber. MSI Titan HX A14VIG-213CZ má zkrátka vše, co si jen náročný hráč může přát

MSI Raider - sedmnáctipalcová stylová nálož výkonu

Další herní laptop napěchovaný brutálně výkonným procesorem a nejnovějším grafickým čipem nese jméno Raider. Opět se můžete spolehnout na CPU Intel Core i9 14900HX Raptor Lake Refresh a grafiku NVIDIA GeForce RTX 4080. I s tímto dume se tak můžete pustit do nekompromisního hraní, videoprodukce nebo zkrátka pořádně efektivního pracovního nasazení na 17” IPS displeji s rozlišením 1600p a pokrytím barevného spektra 100 % DCI-P3. O akceleraci výkonu v různých aplikacích se postará MSI AI Engine & AI Artist. Jde o technologie umělé inteligence, díky kterým se hardware přizpůsobí potřebám aplikací a doručí vám co nejlepší výkon.

Raider, Titan, Vector a Stealth – MSI notebooky pro náročné hráče i profesionální tvůrce

MSI Vector - tenký a výkonný elegán pro hráče

Zrozen pro výkon - takhle MSI popisuje svůj další uvedený model výkonného notebooku nazvaného Vector s označením 17 HX A14VGG-245CZ. Je to zároveň fešák s tenkými liniemi, přesto ale není výjimkou a i jeho srdcem je procesor Intel Core i9 14900HX generace Raptor Lake Refresh. V tomto modelu najdete grafický čip NVIDIA GeForce RTX 4070 a fanoušci rychlých esportových titulů budou zároveň nadšeni z 17” IPS displeje s obnovovací frekvencí 240 Hz pro maximální plynulost a vykreslování vysokých snímkových frekvencí. Opět s barevným gamutem 100% DCI-P3.

Barevnost designu zase dodává individuální podsvícení kláves klávesnice SteelSeries. O efektivní odvod tepla z tenkého těla se stará inovativní řešení Cooler Boost 5.

Raider, Titan, Vector a Stealth – MSI notebooky pro náročné hráče i profesionální tvůrce

MSI Stealth - ultimátní kombinace designu, mobility a výkonu

Elegantní a na první pohled manažerský notebook ve svém kompaktním těle s tloušťkou pouhých 19,95 mm a váhou 1,99 kg ukrývá opět bestiální porci výkonu. Notebooky řady Stealth využívají procesory Intel Core Ultra - v tomto konkrétním případě se bavíme o Intel Core Ultra 7 155H. Procesory jsou optimalizovány pro akceleraci pracovního nasazení s umělou inteligencí díky tzv. Neural Processing Unit. I v řadě Stealth najdete plejádu nejnovějších grafických čipů NVIDIA až po ty nejvýkonnější čipy RTX 4090. Zde se bavíme o konfiguraci s čipem NVIDIA GeForce RTX 4070.

MSI Stealth míří k zákazníkům, kteří vyžadují maximální výkon při vysokém pracovním nasazení. Zároveň tyto notebooky můžete ale využít i k hraní náročných titulů nebo tvorbě obsahu. Do úzkého těla vyrobeného ze slitiny hořčíku a hliníku se vměstnala i sestava šestice výborných reproduktorů, posvícená klávesnice SteelSeries, precizní touchpad a hlavně 16” displej s frekvencí 240 Hz a vysokým rozlišením 1600p. V nabídce najdete ale i modely s Mini LED variantami.

Raider, Titan, Vector a Stealth – MSI notebooky pro náročné hráče i profesionální tvůrce
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama