Diablo 4 Novinka Čtvrtá sezóna pro Diablo IV přinese řadu radikálních změn

Čtvrtá sezóna pro Diablo IV přinese řadu radikálních změn

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Žoldácká skupina Iron Wolves v ní nebude chybět.

Reklama

Nové sezóny mají na Diablo IV různý dopad. Podle nejnovějšího blogu od Blizzardu nás ale v rámci 4. sezóny čeká opravdu pořádný nával novinek vábících hráče k návratu. Sezóna Loot Reborn se zaměřuje na Helltide, s nimiž budete pomáhat legendárním Iron Wolves v rámci jejich snahy očistit Sanctuary od démonických bytostí všeho druhu. Prací pro tuto společnost válečníků si vysloužíte reputaci, která vás následně odměnní různorodou výbavou, surovinami a především předměty potřebnými pro vyvolávání bossů.

Čtvrtá sezóna pro Diablo IV přinese řadu radikálních změn

Přítomné mají být také sezónní elixíry a přepracovaný systém lootu, v jehož rámci budou padat předměty se silnějšími statistikami, avšak méně často než dříve. Legendární předměty pak budou dostupné s výrazně silnějšími statistikami než dosud. Přidány budou taktéž dva nové systémy craftingu. Skrze Tempering budete přidávat na předměty statistiky měnící fungování dovedností. Masterworking vám pak pomůže navyšovat statistiky legendárních předmětů až dvanáctkrát. Scházet samozřejmě nebudou ani endgame dungeony, ve kterých nemá být nouze o nové elitní bosse.

Na celku je z prezentovaného patrné, že bude výrazně inovován ve všech ohledech. Tak doufejme, že nenastane podobná situace jako v případě 1. sezóny. Diablo IV je dostupné na PC, konzolích PlayStation a Xbox. Nalézt ho nově máte možnost také v nabídce Game Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama