Suicide Squad: Kill The Justice League je zklamáním, uznalo Warner Bros
Novinka Suicide Squad: Kill The Justice League je zklamáním, uznalo Warner Bros

Suicide Squad: Kill The Justice League je zklamáním, uznalo Warner Bros

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

9
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Společnost na loňský úspěch Hogwarts Legacy nenavázala.

Reklama

V únoru letošního roku vydaná akce Suicide Squad: Kill The Justice League čelila kvůli důrazu na live service model kritice už před svým uvedením. Obrat nenastal ani po samotném vydání. Hra si odnášela rozporuplné známky v recenzích, na které navázal podprůměrný počet aktivních hráčů. Ten navíc s postupujícími týdny vytrvale klesal. Například na Steamu u hry tráví čas v současnosti čas zhruba 150 hráčů, což je na AAA live service počin tristní číslo.

Neúspěch hry v rámci zveřejnění svých finančních výsledků potvrdili také zástupci společnosti Warner Bros Discovery. Její šéf David Zaslav uvedl, že nedostatečné prodeje Suicide Squad: Kill The Justice League měly výrazný vliv na hospodaření celé divize, do které spadají vydavatelství Warner Bros Pictures, DC, Warner Bros Television Group, Warner Bros Games a New Line Cinema.

Zaslav dále podotkl, že zklamání ze Suicide Squad: Kill The Justice League je v přímém kontrastu s finančním úspěchem Hogwarts Legacy, které bylo uvedeno v únoru loňského roku. Šéf společnosti na konto tohoto srovnání dodal, že pracují na nápravě, která do budoucna umožní lepší využití známých značek včetně Harryho Pottera, Pána prstenů, Supermana a další postav z DC univerza. V tuto chvíli není zřejmé, jak moc neúspěch hry ovlivní fungování studia Rocksteady a jeho případné budoucí projekty. Suicide Squad: Kill The Justice League je k dispozici na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama