Fanděte našemu týmu během MS v hokeji
Novinka Fanděte našemu týmu během MS v hokeji

Fanděte našemu týmu během MS v hokeji

Inzerce

Inzerce

5

Česko zachvátila hokejová mánie a není divu, vždyť mistrovství světa tu má obrovskou tradici.

Reklama

Hokejový svátek je po 9 letech zpět v Česku! Mistrovství světa v Praze a Ostravě rozzáří nejlepší hráči z Evropy i hvězdy NHL. Pokud chcete vědět o všem, co se děje, číst předzápasové rozbory se spoustou zajímavých statistik a informací o týmech, navštivte web HokejZprávy.cz.

Česko zachvátila hokejová mánie a není divu, vždyť mistrovství světa tu má obrovskou tradici. Poprvé se v Praze hrálo už roku 1933 a letos se v našem hlavním městě koná celkově 11. šampionát. To je rekord, nikde jinde si top hokejisté planety nedali dostaveníčko vícekrát.

Hokejový web www.hokejzpravy.cz pro vás mapuje kompletní dění na MS. Dočtete se vše o posilách z NHL, hráčských i brankářských statistikách, největších událostech, favoritech či outsiderech. To se obzvlášť hodí, pokud si chcete zpestřit šampionát a využít sázkařských tipů.

Například sázková kancelář Betano má atraktivní kurzy na všechna utkání, navíc se můžete během mistrovství světa zapojit do velké tipovačky o 5 000 000 Kč! Samozřejmostí jsou LIVE sázky, díky nimž se dá okamžitě reagovat na aktuální vývoj a vychytat ty nejvýhodnější kurzy.

Dostat se přímo na zápasy do pražské O2 areny či ostravské Ostavar Arény je kvůli extrémnímu zájmu o lístky složité, stejně tak se nedá vždy být u televize. Proto můžou přijít vhod livestreamy, které přináší sázková kancelář Tipsport. Díky nim vám neunikne žádný důležitý moment, ať jste kdekoliv.

Livestreamy Tipsportu si totiž pustíte i v mobilní aplikaci. Ta funguje úplně stejně jako klasické rozhraní na počítači. Můžete v ní sledovat hokej a bavit se sázkami na své oblíbence.

Na webu HokejZprávy.cz se dozvíte vše o online přenosech z mistrovství světa, monitoruje pro vás také hokejový TV program a veškeré další aktuality. Fanoušci nejpopulárnějšího kolektivního zimního sportu zde krom informací o reprezentaci najdou kvalitní texty týkající se i ostatních hokejových soutěží, jako je zámořská NHL, kde právě probíhá play off, česká extraliga či 1. liga.

Teď už ale zpátky na šampionát, kde se čeští hokejisté budou snažit vybojovat první medaili na domácí půdě od roku 1992. Držte jim palce a dobře se bavte jak při sledování zápasů, tak čtení článků na www.hokejzpravy.cz.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama