Ghost of Tsushima ukazuje srovnání PC a PS5 verze
Ghost of Tsushima Novinka Ghost of Tsushima ukazuje srovnání PC a PS5 verze

Ghost of Tsushima ukazuje srovnání PC a PS5 verze

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Samurajské akci se na počítačích daří.

Reklama

Ve čtvrtek byla na počítačích uvedena dosavadní PlayStation exkluzivita Ghost of Tsushima, která se brzy zařadila mezi historicky nejhranější tituly od Sony na Steamu. Akční adventura od studia Sucker Punch Production se na PC podívala v kompletní Director's Cut edici, která vychází z PlayStation 5 verze. Ta byla uvedena v roce 2021 a oproti základní verzi pro PS4 nabídla novou lokaci, prohloubení příběhu a několik grafických vylepšení, ze kterých těží i nově vydaná PC verze.

Právě na porovnání PC a PS5 si posvítily různé technicky zaměřené kanály jako ElAnalistaDeBits nebo Cycu1. Rozdíly mezi oběma verzemi jsou spíše drobnějšího charakteru. Hráči nejčastěji poukazují na detailnější stíny, propracovanější odlesky nebo vyšší rozlišení textur u PC verze. V součtu jsou však obě verze až na několik detailů vyrovnané.

Hráči na počítačích si pochvalují také samotnou optimalizaci, takže by si hru bez větších obtíží měli užít i majitelé méně výkonných sestav. Ghost of Tsushima je k dispozici na PC (Steam, Epic Games Store) i konzolích PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama