Autoři série Batman: Arkham mají v novém studiu pracovat na AAA hře
Batman: Arkham Asylum Novinka Autoři série Batman: Arkham mají v novém studiu pracovat na AAA hře

Autoři série Batman: Arkham mají v novém studiu pracovat na AAA hře

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Chystaný singleplayerový titul údajně vydá Microsoft.

Reklama

V říjnu roku 2022 jsme přinesli zprávu o odchodu vývojářů Seftona Hilla a Jamieho Walkera, kteří společně založili studio Rocksteady. To se proslavilo především sérií Batman: Arkham, na kterou letos v únoru navázala o poznání rozporuplněji přijatá akce Suicide Squad: Kill the Justice League. Finální fáze vývoje dosud poslední hry od Rocksteady ale již probíhala bez zmíněné dvojice spoluzakladatelů, kteří v mezičase založili nové studio s názvem Hundred Star.

O jejich chystaném projektu dnes prostřednictvím magazínu Exputer unikly první informace. Studio má konkrétně pracovat na AAA singleplayerové akční adventuře, kterou bude pohánět Unreal Engine 5. Hra by podle zatím oficiálně nepotvrzených informací měla vznikat v kooperaci s Microsoftem, který zaujme pozici vydavatele. Smlouva mezi oběma subjekty byla údajně již podepsána, takže by mělo být zajištěno i financování celého projektu.

Aktuálně má studio Hundred Star se sídlem v Londýně čítat okolo 100 zaměstnanců, z nichž hned 20 předtím pracovalo v Rocksteady. Další vývojáře studio v současnosti nabírá. Ačkoli je vývoj hry s největší pravděpodobností teprve v počáteční fází, tak vše nasvědčuje tomu, že bývalí šéfové Rocksteady chystají další ambiciózní titul.

Autoři série Batman: Arkham mají v novém studiu pracovat na AAA hře
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama