GoW:E-Day Novinka Představeno Gears of War: E-Day

Představeno Gears of War: E-Day

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

V prequelu si zahrajeme za mladého Marcuse Fenixe.

Reklama

Xbox si na samotný závěr své showcase připravil jedno velké oznámení, o kterém se hojně spekulovalo už týdny dopředu. Jde o nový díl akční série Gears of War od studia Coalition. Nakonec se ale nejedná o pokračování, nová hra s podtitulem E-Day je totiž prequelem celé série.

Jak už název napovídá, soustředí se na Emergence Day, který nastal 14 let před prvním dílem. Den, kdy skončily tzv. Pendulum Wars, ale zároveň zaútočila Locust Horde a tím začal dlouho trvající konflikt.

Hlavním hrdinou, stejně jako v původní trilogii, bude Marcus Fenix a nechybí ani jeho parťák Dominic Santiago. Stejně jako u předchozích dílů od Coalition se máme těšit na velmi vysokou úroveň grafiky, tentokrát i díky Unreal Enginu 5. Zveřejněný trailer je nicméně zatím pouze in-engine, nejde o záběry přímo z hraní.

O hře navíc jinak nevíme vůbec nic. Ani přibližné datum vydání, a dokonce ani platformy, byť se dá předpokládat, že Gears of War: E-Day vyjde na PC a Xbox Series X|S. Nebo snad půjde o hru až pro příští generaci konzolí? Snad tak dlouho čekat nebudeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama