Age of Empires Novinka Age of Mythology: Retold obdrželo datum vydání

Age of Mythology: Retold obdrželo datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Hra vyjde na PC i konzolích s oficiální českou lokalizací.

Reklama

Na včerejší konferenci Microsoftu se ukázala také očekávaná strategie Age of Mythology: Retold. S citlivě upravenou a graficky vylepšenou verzí původní hry z roku 2002 se vývojářské týmy World's Edge a Forgotten Empires pokusí oslovit fanoušky původní verze i úplně nové hráče. V případě sesterské série Age of Empires tento formát fungoval více než dobře u předělávek s přízviskem Definitive Edition.

Kromě nově zveřejněné ukázky jsme se dočkali také odhalení přesného data vydání, které bylo stanoveno na 4. září letošního roku, kdy Age of Mythology: Retold zamíří na PC (Steam), Xbox Series X/S i do předplatného Xbox/PC Game Pass. Zároveň došlo ke spuštění předobjednávek a odhalení ceny, která v případě standardní edice činí 30 eur.

K dispozici je ale rovněž prémiová edice za 50 eur, která majitelům společně s veškerým dodatečným obsahem zajistí přístup do hry týden před oficiálním vydání. Pro připomenutí dodáváme, že titul vyjde na PC i Xboxu Series X/S s oficiální českou lokalizací ve formě titulků.

Age of Mythology: Retold obdrželo datum vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama