PoP: The Lost Crown Novinka Prince of Persia: The Sands of Time Remake dorazí v roce 2026

Prince of Persia: The Sands of Time Remake dorazí v roce 2026

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ubisoft také představil updaty pro Rogue a Lost Crown.

Reklama

Francouzský vydavatel Ubisoft na své prezentaci věnoval celou jednu sekci sérii Prince of Persia, aby přinesl tři oznámení. Asi to největší přišlo na samotném konci, ale mnoho fanoušků nejspíš nepotěší.

Dočkali jsme se nového teaseru na remake Prince of Persia: The Sands of Time. Jedné z těch "prokletých" her Ubisoftu, kterou měl původně na starosti indický tým ze studií Ubisoft Pune a Mumbai, a která měla vyjít v roce 2021. Nejenom, že nevyšla, ale vývoj byl loni kompletně restartován s tím, že se o něj nově stará studio Montreal, autoři původní hry.

Teaser nám toho mnoho neprozradil, v podstatě sledujeme jen svíčku... To důležité je ale na konci, kde se rozsvítí rok 2026. Tak doufejme, že se za ty dva roky skutečně dočkáme.

Kromě toho pak došlo ještě na oznámení dvou updatů pro hry, které vyšly letos. Metroidvania Prince of Persia: The Lost Crown dostala aktualizaci Divine Trials, jež vyšla už dnes. Přináší nové outfity a soubojové, ale i plošinkové výzvy. Kromě toho pak bylo oznámeno příběhové DLC Mask of Darkness, které vyjde v září.

Roguelite titul The Rogue Prince of Persia se také dočkal menšího updatu. Nese název Temple of Fire a přináší do hry nový biom i zbraně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama