Kingdom Come: Deliverance 2 bude pro některé podporovatele prvního dílu zdarma
i Zdroj: Warhorse Studios
KC: Deliverance Novinka Kingdom Come: Deliverance 2 bude pro některé podporovatele prvního dílu zdarma

Kingdom Come: Deliverance 2 bude pro některé podporovatele prvního dílu zdarma

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Část backerů z Kickstarteru nebude muset za druhý díl platit.

Reklama

Vývojáři z českého studia Warhorse nabídnou některým podporovatelům, kteří na Kickstarteru přispěli na vývoj prvního Kingdom Come: Deliverance, druhý díl úplně zdarma. S informací jako první přišel magazín PCGamesN. Ten se ve svém článku odkazuje na jednoho z backerů, který dostal od Warhorse e-mail se zmíněnou nabídkou na bezplatné získání Kingdom Come: Deliverance 2.

Jediné, co je potřeba učinit, je výběr preferované platformy. Po jejím zvolení a samotném vydání hry by měl uživatelům přijít digitální klíč pro aktivaci. Zmíněnou zprávu si můžete prohlédnout níže. Je však důležité podotknout, že tato nabídka se bude vztahovat pouze na některé podporovatele, kteří na vývoj prvního dílu přispěli vyšší částkou. Příjemce zmíněného e-mailu hru podpořil na úrovni Duke částkou 200 dolarů. Majitelé dražších tierů měli podle původního plánu obdržet první a druhý akt. Z rozdělený hry na celkem tři akty ale nakonec v průběhu vývoje sešlo.

Bezprostředně po zveřejnění článku vše potvrdil PR manažer Tobias Stolz-Zwilling. Ten na konto zmíněných tierů dodal, že Kingdom Come: Deliverance 2 obdrží zdarma všichni přispěvatelé od úrovně Duke, na kterou navazují ještě vyšší tiery jako King, Emperor, Wenzel de Faule, Pope, Illuminatus a Saint. Na majitele nižších tierů se nabídka vztahovat nebude. Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde v průběhu letošního roku na PC (Steam) i konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Kingdom Come: Deliverance 2 bude pro některé podporovatele prvního dílu zdarma
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama