Souhrn recenzí Godfall
Godfall Novinka Souhrn recenzí Godfall

Souhrn recenzí Godfall

Martin Pritula

Martin Pritula

12
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jak dopadl looter slasher od Counterplay Games?

Reklama

Již zítra vychází looter slasher hra Godfall od studia Counterplay Games, o jejíž vydání se postarali v Gearbox Software. Od svého vydání hra působila navzdory vydařené grafice poněkud rozporuplně, no a na to, jaké známky si v zahraničních recenzích vysloužila, se můžete podívat níže.

Souhrn recenzí Godfall

God is a Geek

Godfall je obrovské překvapení. Vypůjčuje si soubojový systém od God of War a má dostatek kořisti na to, aby se i Diablo začervenalo. Hra na první pohled může působit křiklavě, ale je dobře navržená a rozhodně má onen známý „dám si to ještě jednou“ faktor.

85 %

Shacknews

Bohužel to, co vypadalo jako klenot, je ve skutečnosti jen lesklý kousek skla, který zanechává mnoho přání nenaplněných. Pokud chcete poměrně bezduchý RPG zážitek, který nabízí několik různých zbraní a vybavení, pak vám Godfall poskytne alespoň pár hodin zábavy.

70 %

GamesRadar+

Příjemný looter slasher, který se dobře hraje i navzdory velmi se opakující struktuře.

70 %

Digital Trends

Godfall působil slibně díky svému působivému vizuálu a soubojům, ale to vše je ztraceno ve velmi řídké herní náplni, která vše sráží. Není to pouhý klon Destiny 2, jak mnozí očekávali, ale ve výsledku by tento live service styl byl možná pro tuto hru i lepší.

50 %

EGM

Nezáživný a překombinovaný soubojový systém, až směšně primitivní příběh a hromada technických problémů dělá z tohoto titulu jen slabý launch titul pro PlayStation 5.

40 %

Godfall vychází zítra na PC (Epic Games Store) a PlayStation 5. Na Xbox Series X/S dorazí později.

Hru si můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama