Autoři PUBG chystají novou hru, MMORPG Ascent: Infinite Realm
Novinka Autoři PUBG chystají novou hru, MMORPG Ascent: Infinite Realm

Autoři PUBG chystají novou hru, MMORPG Ascent: Infinite Realm

Michal Burian

Michal Burian

8

Steampunkový svět s prvky fantasy magie, kde nalezneme odhodlané hrdiny, roboty, draky plivající oheň nebo obry.

Reklama

Korejské studio Bluehole se rozhodlo investovat peníze vydělané z prodeje oblíbeného online survivalu PlayerUnknown’s Battlegrounds, který se nachází v předběžném přístupu na PC a brzy to samé čeká Xbox One verzi, do nového projektu. V kancelářích chystají masivně multiplayerové AAA MMORPG Ascent: Infinite Realm, které hráče zavede do steampunkového světa s prvky magie.

Nejlépe uděláte, když se podíváte na pětiminutový trailer, který hru dostatečně představí. Na první pohled nové MMORPG zaujme svým mixem. V něm nechybí odhodlaní hrdinové, roboti, draci plivající oheň, obři, lodě nebo vesničané stavějící okázalé příbytky. Zajímavé je, že se Ascent: Infinite Realm bude odehrávat nejen na zemi, ale také ve vzduchu.

Jak vidno, Ascent: Infinite Realm by mohl zaujmout spoustu hráčů. Z prvního videa je jasné, že vývoj tohoto MMORPG běžel paralelně s PUBG.

Přesné datum spuštění v současné době nevíme. Vydavatelská společnost Kakao Games slíbila, že první beta test bude zahájen na začátku roku 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama