BattleTech odhaluje plánovanou betu a záběry z multiplayeru
BattleTech Novinka BattleTech odhaluje plánovanou betu a záběry z multiplayeru

BattleTech odhaluje plánovanou betu a záběry z multiplayeru

Michal Burian

Michal Burian

1

Pokud jste tahovou strategii podpořili, budete mít do testování přístup.

Reklama

Za necelou hodinu bylo rozhodnuto. 53 minut od spuštění kampaně na Kickstarteru hráči přispěli na vývoj požadovaných 250 tisíc dolarů. Do konce crowdfundingu se podařilo vybrat 2 785 537 amerických dolarů. Studio Harebrained Schemes si tak již na podzim roku 2015 zajistilo potřebné finance pro vývoj taktické tahovky BattleTech.

Dlouhou dobu bylo ticho. Až dnes se ledy pohnuly a Harebrained Schemes zveřejnili na internetu podrobnosti o plánované betě. Zároveň s detaily ještě publikovali rozsáhlé gameplay záběry z multiplayeru.

Beta tahové strategie BattleTech bude spuštěna 1. června letošního roku a budou do ní mít přístup pouze hráči, kteří podpořili vývoj. Ostatní si budou muset počkat, hra se postupně objeví na všech významných distribučních kanálech, včetně Steamu, GOG a Humble Store ve verzích pro Windows, Mac a Linux. Stane se tak do konce letošního roku.

Při té příležitosti se hodí připomenout, že po úspěchu na Kickstarteru studio Harebrained Schemes podepsalo smlouvu se společností Paradox Interactive, která bude mít vydání na starost. V aktualizovaném FAQ se dočteme, že tvůrci mají naprostou svobodu při vývoji hry, stejně tak nad betou a opravou různých problémů. Paradox zkrátka zajistili jen další finance a budou se snažit hru prosadit na trhu. Po vydání plné verze mají následovat rozsáhlé expanze i menší dodatečné balíčky. O tom ale není ještě úplně rozhodnuto, nejprve je potřeba BattleTech dodělat.

„Našim cílem je vytvořit bojový systém, který je dokonalým spojením taktiky, rychlosti, smysluplných jednotek s možností přizpůsobení. Stejně jako jsme to udělali s našimi hrami Shadowrun - chceme zachytit ducha původní předlohy a nabídnout ho hráčům v plné síle,“ informuje studio Harebrained Schemes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama