Na tahovou strategii BattleTech si počkáme
BattleTech Novinka Na tahovou strategii BattleTech si počkáme

Na tahovou strategii BattleTech si počkáme

Michal Burian

Michal Burian

1

Tahová strategie s bojovými mechy nestíhá letošní rok. Do kdy budeme čekat?

Reklama

Pořádnou tahovou strategii s bojovými mechy byste na trhu hledali velmi těžko. Museli byste sáhnout daleko do minulosti a vytáhnout starší klenoty. Na úspěch legendy BattleTech se rozhodlo navázat studio Harebrained Schemes, které na Kickstarteru v roce 2015 vybralo od hráčů 2 785 537 amerických dolarů od 47 733 přispěvatelů. Přitom americký tým požadoval pouhých 250 tisíc. Ty se podařilo dát dohromady za pouhých 53 minut od spuštění crowdfundingu.

Teď k tomu méně pozitivnímu. Hra měla původně vyjít v letošním roce, ale nebude tomu tak. S BattleTech se počítá na počátku roku příštího. Naštěstí fanoušci nebudou muset čekat tak dlouho, už tento týden bude beta aktualizována a zahrne nejen opravy, ale také změny. Dojde k vylepšení umělé inteligence, vyvážení jednotek a vylepší se rozhraní. A v dohledné době bude přidán PvP multiplayer. Do bety mají přístup všichni, kteří projekt podpořili na Kickstarteru.

Generální ředitel Jordan Weisman připomenul slova jejich podporovatelů. „Během vývoje jsme často od našich podporovatelů slyšeli, že nemáme spěchat. Tak jsme si tuhle radu vzali k srdci. Milujeme tenhle projekt a jsme odhodláni vydat hru, která bude nejen splňovat očekávání našich podporovatelů a fanoušků, ale představí BattleTech nové generaci hráčů.“

Cílem tvůrců je vytvořit bojový systém, který je dokonalým spojením taktiky, rychlosti, smysluplných jednotek s možností přizpůsobení. Stejně jako jsme to udělali s našimi hrami Shadowrun - chceme zachytit ducha původní předlohy a nabídnout ho hráčům v plné síle, dodal Weisman.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama