Necropolis odloženo na léto kvůli konzolím
Necropolis Novinka Necropolis odloženo na léto kvůli konzolím

Necropolis odloženo na léto kvůli konzolím

Michal Burian

Michal Burian

4

PC verze je hotova, čeká se na PS4 a Xbox One.

Reklama

Před měsícem jsme byli ujištěni, že připravovaná rogue-like hra Necropolis vyjde 17. března letošního roku. Dnes je vše ale jinak, titul byl odložen na léto, aby mohl současně vyjít na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Verze pro počítače je tak připravena, bude se akorát čekat na dodělání konzolových verzí.

Vývojáři se omlouvají fanouškům a věří, že učinili správné rozhodnutí. Konzolové verze jsou náročnější na vývoj, stejně tak musí včas proběhnout certifikace ze strany Sony a Microsoftu. Není divu, že se internetem nesou spekulace tvrdící, že Harebrained Schemes to udělali schválně, aby se o jejich hře více mluvilo. V poslední době bylo velké ticho.

Připomeňme, že boj v Necropolis je založen na správném načasování, to přináší rychlé a smrtící pohyby. Abyste uspěli, musíte se naučit předvídat nepřátelské útoky a ve správný čas chytře použít kombinaci těžkých a lehkých útoků. Jinak, dungeony jsou procedurálně generované a mění se v průběhu hraní. Stane se tak ve zvláštních oblastech, které změní svůj vzhled, tvar...

Zajímavé je, že nepřátelé v Necropolis budou bojovat i mezi sebou, nebudete si tak připadat jako lovná zvěř. Co se týče samotné zápletky, ta bude hodně praštěná a celkově zvláštní. Vžijete se do dobrodruha, který byl uvězněn v domě, kterému vládne šílený Arch-Mage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama