Necropolis je procedurálně generovaná akce s permanentní smrtí
Necropolis Novinka Necropolis je procedurálně generovaná akce s permanentní smrtí

Necropolis je procedurálně generovaná akce s permanentní smrtí

Michal Burian

Michal Burian

3

Odvážíte se do dungeonu, kde nevíte, co vás čeká? Stačí jednou zaváhat a začínáte od začátku.

Reklama

Na Steamu a GOG pro Windows a OS X vyšla nezávislá akce NECROPOLIS: A Diabolical Dungeon Delve od studia Harebrained Schemes. V této hře na vás čeká procedurálně generovaný dungeon s permanentní smrtí. Stačí jednou zaváhat a začínáte od začátku. Do dobrodružství se můžete pustit na vlastní pěst nebo s až třemi kamarády. Vašim úkolem je najít cestu ze smrtícího dungeonu. A teď menší spoiler, pravděpodobně zemřete! A ne jednou, ale mnohokrát.

Dle autorů je Necropolis rychlá a návyková akce s ďábelskou obtížností. Vžijete se do bezejmenného dobrodruha, který musí uniknout z magického dungeonu, který se pokaždé změní. Jediná cesta ven vede směrem dolu. Musíte prozkoumat prostředí, abyste našli silnější zbraně, brnění a různé upgrady. Stejně tak můžete využít další věci, abyste si vyrobili lepší vybavení. S každým dalším poschodím přicházejí těžší a těžší výzvy.

Recenze hráčů na Steamu jsou zatím smíšené (celkem 605 recenzí). Podle některých je Necropolis zábavná hra se zábavným konceptem, ale rozhodně nestojí za 28 euro. Titul nabízí devět úrovní, každá je rozsáhlá a plná nepřátel. Bohužel ty se podle všeho často opakují, což je otravné. Dále zamrzí počet zbraní. Na výběr máte pouze pět typů zbraní, mj. kladivo, obouruční meč, kuš a další. Prý mezi nimi není moc velký rozdíl a samotný boss má být hodně jednoduchý.

NECROPOLIS: A Diabolical Dungeon Delve stojí 27,99€. Koncem léta mají vyjít PlayStation 4 a Xbox One verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama