Black Mesa: Source na dalších screenshotech
Novinka Black Mesa: Source na dalších screenshotech

Black Mesa: Source na dalších screenshotech

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Vydání remaku Black Mesa se nezadržitelně blíží, a tak autoři začínají s vydáváním nových obrazových materiálů. Tentokrát jde o sedm screenshotů.

Reklama

Některé z nich jsme mohli vidět už v minulosti, teprve teď je ale máme pohromadě. Jako vždy můžeme vidět prostory komplexu Black Mesa, stejně jako několik nepřátel, včetně mariňáků. Nechybí ani romantický pohled na údolí v blízkosti komplexu, jenž už v původním Half-Life patřil mezi vrcholné momenty.

Mimochodem, v případě vydání nedávno nastalo pár změn. Ne, pořád se můžeme těšit na 14. září, jde spíš o formu, jakou bude Black Mesa vydána. Donedávna se počítalo s tím, že půjde o soběstačnou hru, jež v sobě zahrne i achievementy. Nakonec však přeci jen půjde spíše o mód, takže stále budete ke spuštění potřebovat alespoň jednu hru z tohoto seznamu (nemusí být nainstalována, stačí ji jen vlastnit na Steam účtu). Pokud se máme dočkat soběstačného vydání včetně achievementů, musí Black Mesa obdržet 100% kladných hlasů v rámci služby Steam Greenlight. Určitě také hlasujte, zatím má 41%, což je na poměry Greenlightu velice slušné číslo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama