Black Mesa: Source se blíží do finále
Novinka Black Mesa: Source se blíží do finále

Black Mesa: Source se blíží do finále

Martin Cvrček

Martin Cvrček

15

Je těžké tomu uvěřit, a ještě těžší ukočírovat naše nadšení. Přesto je to skutečnost. Vydání dlouho vyvíjeného remaku původního Half-Life je co bychom páčidlem dohodili.

Reklama

Pokud se už stejně jako my těšíte, až se vrátíte do komplexu Black Mesa, abyste v novém podání prožili první příběh Gordona Feemana, můžete otevřít flašku šampusu a začít skákat radostí. Po několika letech strastiplného vývoje se Black Mesa: Source konečně blíží ke svému vydání, jež je naplánováno na 14. září letošního roku. Tedy už za dva týdny, kdy se objeví jako bezplatná hra na Steamu.

Nicméně, nečeká nás úplně celá hra, ale "pouze" pasáž od začátku až do laboratoří Lambda Core. Jinak řečeno chybí Xen a samotný závěr. Na tom tvůrci pořád ještě pracují, a dočkáme se ho později. Zbytek je však připraven, pozemské levely stejně zaberou dost a dost času.

Jak bylo slíbeno, už nyní si můžete stáhnout kompletní soundtrack čítající 30 skladeb, jenž zkomponoval Joel Nielsen. Celý soundtrack je k dispozici zdarma, můžete však autorovi přispět libovolnou finanční částkou.

Pokud slyšíte o Black Mesa: Source poprvé, určitě vám přijde vhod naše nedávné preview. Vy ostatní už jenom čekejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama