Chystá se spuštění evropské veřejné bety online akce Survarium
Survarium Novinka Chystá se spuštění evropské veřejné bety online akce Survarium

Chystá se spuštění evropské veřejné bety online akce Survarium

Michal Burian

Michal Burian

14

Tvůrci Stalkera za tři dny otevřou brány do nového post-apokalyptického světa všem evropským hráčům.

Reklama

Konečně si Survarium budou moci vyzkoušet i hráči z Evropy. Od 5. ledna mají být oficiálně spuštěny nové servery nacházející se v Evropě. To neznamená nic menšího než veřejnou betu, kdy si Survarium bude moci vyzkoušet každý zájemce. V testování budou k dispozici dva režimy PvP hry: tradiční Team Deathmatch a Battery Retrieval. Ani na okamžik přitom nebude zastaven vývoj, tvůrci budou i nadále pracovat, aby mohli přidat nové funkce, které vylepší hru po výkonové i grafické stránce a rozšíří ji o nové módy, včetně PvE (Freeplay) varianty.

Beta bude k dispozici v několika jazycích, včetně angličtiny, ukrajinštiny, ruštiny, polštiny a němčiny. V blízké budoucnosti autoři slibují další jazykové verze. Zda se dostane i na češtinu, není zatím známo. Zájem o lokalizaci do našeho mateřského jazyka můžete projevit na oficiálním fóru.

O free-to-play online akci Survarium se mluví jako o nástupci oblíbené série S.T.A.L.K.E.R. Je to zejména z toho důvodu, že ve Vostok Games pracuje spousta bývalých členů GSC Gameworld a také skutečnost, že Survarium až moc okatě připomíná Stalkera a bere si z něho spoustu věcí. Survarium se bude odehrávat v post-apokalyptickém světě blízké budoucnosti, konkrétně roku 2026, kdy je celý svět jako po vymření a všemu vládne naprostá anarchie, boj o přežití a jednání na vlastní pěst. Může za to řada ekologických a ekonomických přehmatů o deset let dříve. Mamonářství mnoha organizací a snaha ušetřit každý pětník vyústily v řadu otřesných následků, kdy vymírají celé ekosystémy, všude se šíří zhoubní paraziti i krysy a řada důležitých míst začíná zarůstat neprostupnými rostlinami. Následná snaha rostlinstvo spálit všechno ještě zhorší, protože rostliny zmutují a začínají obrůstat celá města včetně všech zdrojů energie, což má zákonitě za následek množství výpadků a krizových situací. Více v našem preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama