Survarium od tvůrců Stalkera v gameplay traileru
Survarium Novinka Survarium od tvůrců Stalkera v gameplay traileru

Survarium od tvůrců Stalkera v gameplay traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

Studio Vostok Games po delší době prezentuje svou free-to-play střílečku v celistvější obrazové formě.

Reklama

Byly časy, v nichž mnozí nadšeně vyhlíželi free-to-play střílečku Survarium a považovali ji za velmi nadějný a slibný počin. Za to mohl především fakt, že studio Vostok Games tvoří řada vývojářů stojících za oblíbeným Stalkerem. Poslední dobou však na sebe Survarium nestrhává tolik pozornosti, na čemž má nepochybně podíl velmi dlouhý vývoj a také fakt, že hra stále nabízí pouze PvP multiplayer. Herní režimy a principy, které by více připomínaly Stalkera, jsou stále v nedohlednu.

Fakt, že je Survarium poněkud mimo hledáček řady fanoušků, možná může za to, že tvůrci vydali nový gameplay trailer. Jeho náplň sestává jen a pouze ze záběrů ze zmíněného PvP módu, přičemž v něm můžete vidět několik map, různé zbraně a zástupce frakcí a dokonce využívání anomálií a v nich nalezených artefaktů. Takže jisté spojitosti se Stalkerem tu stále jsou.

Více informací o Survariu se dozvíte z předešlého zpravodajství, které zahrnují třeba naše dojmy z otevřené bety nebo informace o dlouho očekávaném Freeplay módu. Ten by mohl být jakousi kombinací Stalkera a DayZ. Minimálně v minulosti se počítalo i s kooperativními misemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama