Článek 6028405
Novinka Článek 6028405

Článek 6028405

Redakce

Redakce

1

Tahovou strategii si můžete vyzkoušet až do 7. září.

Reklama

Aktualizace: Druhé kolo uzavřené bety Might & Magic Heroes VII bylo prodlouženo. Původně měla beta skončit dnes, 2. září 2015. Ubisoft se ale rozhodl testování prodloužit a umožnit hráčům hrát až do 7. září 2015. U nás se brána do bety uzavře přesně v pátek v poledne. Více informací zde.

Původní zpráva

Pro všechny hráče, kteří si předobjednali hru Might & Magic Heroes VII, se spustilo druhé kolo uzavřené bety. Jejím cílem je hru otestovat do nejmenších detailů a získat zpětnou vazbu od samotných hráčů, kteří si zároveň mohou hru vyzkoušet a díky uzavřené betě se stát důležitým hlasem ve vývoji hry.

Druhé kolo beta testu bude obsahovat herní frakce Haven a Academy z předchozího kola bety a tentokrát k nim přibyde Dungeon a Sylvan, které si zvolila sama komunita. Hráči si užijí buď sami, nebo v multiplayerovém módu (Skirmish: Players vs A.I., Hot Seat, Sim Turn, LAN) na čtyřech rozdílných mapách.

Uzavřená beta startuje 26. srpna a končí 2. září. Pokud máte zájem se i vy přidat mezi hráče, kteří si hru vyzkouší ještě před vydáním hry, předobjednejte si Might & Magic VII na Playclub.cz a získáte navíc exklusivního hrdinu a speciální mapu do hry.

Příběh Heroes VII popisuje občanskou válku, která změnila vládní síly Svatého impéria. Vražda imperátora přivedla k nestabilnímu světu spoustu rivalů prahnoucích po usednutí na trůn. Je povolána šestice rádců, kteří mají ukončit válečný konflikt a vyřešit nastalou situaci. Tvůrci slibují respektování tradic, důraz na strategický element, silný příběh a velmi detailní grafiku. Kampaň pro jednoho hráče zabere více než 60 hodin, ve více lidech si pak zahrajeme jak lokálně, tak po síti. Hra vychází 29. září 2015.

Více informací se dočtete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama