Čtvrteční jednohubky - 21. července
Novinka Čtvrteční jednohubky - 21. července

Čtvrteční jednohubky - 21. července

Michal Burian

Michal Burian

10

No Man's Sky může mít problémy kvůli licenci, při natáčení reklamy zemřela profesionální lyžařka, limitka nového South Parku, Resident Evil 7 s VR příliš strašidelný, hacknut Twitter šéfa Sony a další zprávičky.

Reklama

Ambiciózní vesmírné dobrodružství No Man's Sky by mohlo mít velký problém. Podle firmy Genicap studio Hello Games neprávem a bez souhlasu použilo technologii Superformula, která umožňuje procedurální generování planet. Pokud No Man's Sky technologii skutečně využívá, budou mít lidé z Hello Games co vysvětlovat, zejména, proč nešáhli po licenci. Vedení Genicap k záležitosti zatím přistupuje s rozumem a nebude bránit vydání hry pro PC a PlayStation 4, vyjde již 9. srpna.

Režisér Duncan Jones zatím neví, zda se bude připravovat pokračování filmového Warcraftu. Osobně by ho ale uvítal, bohužel nezáleží na něm. Co vy, chtěli byste další Warcraft film?

Resident Evil 7 ve virtuální realitě? Podle šéfa evropské divize Capcomu je to příliš děsivé. Druhým dechem ale dodává, že jde o volbu každého hráče. On sám by Resident Evil 7 s VR nehrál.

V Minecraftu jde vytvořit skutečně všechno. Tentokrát se můžete podívat na velký požár Londýna. Britskou metropolii zasáhl v roce 1666 a zničit zhruba 60 procent města. Pokud byste se chtěli na místo v Minecraftu podívat, tak postupně vyjdou tři bezplatné části. První již 29. července. Sledujte oficiální stránky londýnského muzea.

Během natáčení propagačního videa pro hru Steep od Ubisoftu zemřela ve třiceti letech profesionální lyžařka Matilda Rapaport. V Andách poblíž Santiaga ji zavalila lavina, záchranáři ji vyprostili a odvezli do nemocnice, kde poté zemřela, kvůli poškození mozku z nedostatku kyslíku.

Multiplayerová střílečka Overwatch nejprodávanější hrou ve Velké Británii za měsíc červen 2016. Následuje LEGO Star Wars: The Force Awakens, Doom, Uncharted 4, FIFA 16, GTA V, Mirror's Edge Catalyst, CoD: Black Ops 3, The Division a Ratchet and Clank.

Prezident Sony Worldwide Studios se stal terčem útoku hackerů. Někdo se naboural na jeho oficiální Twitter a napsal příspěvek s tagem Xbox4Ever. Shuhei Yoshida se zatím k tomu nevyjádřil, ale tweet smazal.

Možná jste si všimli, že minulé úterý nevyšla PlayStation 4 verze ARK: Survival of the Fittest. Studio Wildcard se teprve před několika dny v rámci aktualizace na PlayStation Blogu omluvilo za zpoždění, prý se vývojáři věnovali ARK: Survival Evolved.

Vedení Ubisoftu nadšeno z nové konzole Nintenda s pracovním označením NX. Podle generálního ředitele Yvese Guillemota přiměje příležitostné hráče hrát hry. Díky tomu herní průmysl poroste. Podle jeho slov se s NX vrátí hráči z Wii, které nezaujalo Wii U.

Obchodní řetězec Amazon bude exkluzivně prodávat limitovanou edici South Park: The Fractured But Whole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama