Jednohubky k snídani – pátek, 8. března
Novinka Jednohubky k snídani – pátek, 8. března

Jednohubky k snídani – pátek, 8. března

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

První Diablo na GOG, Conan Exiles o víkendu zdarma, EA Play bez tiskové konference, o PS4 exkluzivitách, Halo kolekce na PC a další.

Reklama

Krásné dobré ráno, čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám krátké zprávičky z herního světa, které si můžete přičíst při snídani, při cestě do školy/práce nebo během dne. Pokusíme se, aby Jednohubky k snídani vycházely každý všední den. Nebudeme ale tento formát zbytečně přetěžovat, pokud v daný den nebude o čem psát, raději jeden díl vynecháme.

Od dnešního dne si můžete na Steamu po dobu víkendu zdarma zahrát online multiplayerovou survival hru Conan Exiles a vrhnout se s vlastní postavou do nebezpečného světa obývaného všelijakými zrůdami, včetně obřích monster.

Mobilní verze GRID Autosport pro iOS obdržela bezplatnou aktualizaci. Přidává možnost nastavit si rovnováhu mezi výkonem a grafikou pro majitele iPhone 8 nebo novější. Nahrané záběry je možné prohlížet z libovolného úhlu kamery a ovládací prvky byly lépe přizpůsobeny.

Blizzard navázal spolupráci s GOG.com a umožnil na tomto serveru prodej prvního dílu Diabla. Zahrát si ho můžete v originální verzi, nebo v té vylepšené. Brzy má následovat Warcraft 1 a 2.

Mortal Kombat 11 kupodivu běží na upraveném Unreal Engine 3, zatímco mobilní verze pohání Unreal Engine 4, svěřil se hlavní programátor Jon Greenberg na svém Twitteru.

Hlasitě se mluví o Halo The Master Chief Collection pro PC (Windows 10). Microsoft má kolekci s Halo: Combat Evolved, Halo 2 Anniversary, Halo 3 a Halo 4 dle všeho představit v červnu na E3 v Los Angeles, kde se bude mluvit i o novém Halo Infinite, které vyjde na Xbox One (a Windows 10), jak potvrdil Frank O'Connor ze studia 343 Industries. Mělo se za to, že Infinite je určeno pouze pro novou generaci Xboxu a PC.

Samurajská PlayStation 4 exkluzivita Ghosts of Tsushima v srpnu letošního roku? Datum 30. srpna u ní slibuje švédský obchod Spelbutiken. To Death Stranding je v mírných problémech, přiznal Kojima. Možná se to odrazí na datu vydání, ale to stejně neznáme. Plus potvrdil, že Death Stranding bude v otevřeném světě.

Vývojáři pracují na opravě závažné chyby v Anthem, která výrazně ovlivňuje PlayStation 4, dochází k vypínání konzole. Patch vyjde 12. března. Do té doby BioWare radí, abyste po zamrznutí konzoli ručně vypnuli nebo restartovali.

Control od Remedy obdrží DLC, ale nebude mít žádné mikrotransakce. Tvůrci Alana Wakea nemají v plánu ani mód New Game Plus, Control totiž nenabízí možnost obtížnosti. Co se Photo režimu týče, v den vydání ve hře nebude.

Na Epic Games Store je zdarma další hra, tentokrát se rozdává first-person akce Slime Rancher. Ano, bojujete v ní proti slimákům.

Recenze na Sekiro: Shadows Die Twice před vydáním nebudou, Activision nerozešle v předstihu kódy k recenzování novinky od FromSoftware.

Electronic Arts začali lákat na červnové EA Play, což znamená, že vydavatel opět nebude přítomen na E3, ale v Los Angeles bude právě pro fanoušky na akci EA Play - už čtvrtý ročník, prý se bude méně mluvit a více hrát: Prémiové ukázky některých jejich největších her a exkluzivní obsah od některých z nejoblíbenějších tvůrců na světě. Což ještě znamená, že nebude žádná tisková konference, ale streamy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama