Jednohubky k snídani - pondělí, 25. února
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí, 25. února

Jednohubky k snídani - pondělí, 25. února

Michal Burian

Michal Burian

20
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Oznámení od Bethesdy může být remaster staršího Falloutu, nové vozy do Gran Turisma Sport, respawn systém ve Fortnite, datum vydání The Outer Worlds a další.

Reklama

Krásné dobré ráno, čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám krátké zprávičky z herního světa, které si můžete přičíst při snídani, při cestě do školy/práce nebo během dne. Pokusíme se, aby Jednohubky k snídani vycházely každý všední den. Nebudeme ale tento formát zbytečně přetěžovat, pokud v daný den nebude o čem psát, raději jeden díl vynecháme.

Minulý týden šla na Steamu nejvíce na odbyt expanze Gathering Storm pro Civilization VI. Dále Devotion, PUBG, Far Cry New Dawn, Year 4 Pass do Rainbox Six Siege, GTA V, Jump Force, Dying Light Enhanced Edition, Final Fantasy XV a znovu Far Cry New Dawn.

The Outer Worlds, akční RPG od studia Obsidian Entertainment, může vyjít 6. srpna na PC, PS4 a Xbox One. Zatím to není oficiální, ale tohle datum se nově objevilo na Steam DB.

V březnu obdrží Gran Turismo Sport pět nových automobilů, dřív jich bývalo devět. Dle siluet to vypadá na McLaren SLR, Toyota Supra 2019, Mazda Euonos Roadster "Miata", McLaren F1 GTR Le Mans a Pagani Huayra.

Pokud se vám líbí soundtrack Apex Legends, můžete ho poslouchat na cestách ve svém mobilu, pět skladeb naleznete na Apple Music, iTunes, Spotify nebo Google Play. Dohromady zaplatíte 100 Kč.

Na PlayStation Store a Xbox Store je pro současnou generaci konzolí dostupné demo bojovky Dead or Alive 6, má 28 GB na PS4 a 20 GB na Xboxu One.

Televizní seriál Halo má nového režiséra, Otto Bathurst dostal na starost pilotní epizodu a několik dalších epizod.

Epic Games se učí od Respawnu, respektive jejich projektu Apex Legends. Nasvědčovat tomu má příprava systému pro respawn do Fortnite.

Bethesda chystá oznámení nějaké novinky pro PC, PS4 a Xbox One, přičemž tajemný titul bude mít standardní, Deluxe a sběratelskou edici. Vše odhalil Amazon, dle něho má hra dorazit do konce letošního roku. Doprovodné video s odpočítáváním dává jasnou zprávu, půjde o Fallout. Že by remaster Falloutu 3 nebo New Vegas?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama