Jednohubky k snídani – středa, 27. února
Novinka Jednohubky k snídani – středa, 27. února

Jednohubky k snídani – středa, 27. února

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Další propouštění, zájem o Resident Evil 2, fan trailer Red Dead Redemption 2, něco o Gears 5 a další.

Reklama

Krásné dobré ráno, čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám krátké zprávičky z herního světa, které si můžete přičíst při snídani, při cestě do školy/práce nebo během dne. Pokusíme se, aby Jednohubky k snídani vycházely každý všední den. Nebudeme ale tento formát zbytečně přetěžovat, pokud v daný den nebude o čem psát, raději jeden díl vynecháme.

Electronic Arts mají za sebou další propouštění, značné množství zaměstnanců přišlo o práci u australského studia FireMonkeys, které vytvořilo mobilní hry Real Racing 3, The Sims FreePlay a Need for Speed: No Limits. Firma byla založena v roce 2012, poté ji koupila EA a sloučila s IronMonkey Studios a dohromady vytvořily jedno z největších studií v Austrálii. Zprávy naznačují zrušení vývoje závodní hry Real Racing 4.

V databázi Steamu se na pár hodin objevilo jiné datum vydání u Biomutant, z nespecifikovaného 2019 tam najednou bylo 1. července 2019. Pak ale zmizelo a je tam zase jen 2019. Vyjde akční RPG s netypickým hrdinou od THQ Nordic na začátku letních prázdnin? Nehraje nám v tom pondělí, 1.7. je pondělí a v tento den hry obvykle nevycházejí.

Opravdu povedený fanouškovský trailer na Red Dead Redemption 2 se objevil na YouTube kanálu Karol. Hned mám větší chuť dohrát poslední část westernové akce od Rockstar Games.

Ve tři hodiny odpoledne středoevropského času se uskuteční nový Pokémon Nintendo Direct. Dozvíme se nové informace o připravované hře, pravděpodobně o Pokémon RPG od Game Freak. Přenos můžete sledovat na YouTube.

Šéf herní divize Microsoftu navštívil kanadský tým The Coalition, aby se na vlastní oči přesvědčil o pokroku Gears 5. Nový díl ze slavné série Gears of War podle slov Phila Spencera vypadá skvěle. Snad se nezměnily plány a Gears 5 vyjdou letos na Xbox One a Windows 10.

House of Ashes je nová ochranná značka Supermassive Games, kteří v současné době pracují na hororové sérii The Dark Pictures. Bude House of Ashes (Dům z popela) další hrou z této série? Letos má vyjít Man of Medan.

Propouštět musí i GOG. Digitální obchod CD Projektu RED (tvůrci Zaklínače, teď makají na Cyberpunk 2077) se rozloučil s 10% zaměstnanců kvůli restrukturalizaci. Přitom dalších 20 lidí obchod shání.

Vývojáři PUBG v posledních týdnech a dnech zlepšili ochranu proti cheatování. Uvidíme, zda to bude mít pozitivní vliv na situaci v této battle royale akci. Do konce týdne vyjde nový update, přináší dvě nová vozidla pro mapu Vikendi a vylepšuje hru.

Capcom poslal do obchodů 4 miliony kusů remaku Resident Evil 2 a celkově se série přehoupla přes 90 milionů prodaných kusů.

V pořadí čtvrté DLC pro taktickou VR akci Firewall Zero Hour - dvě nové postavy nebo další zbraně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama