Jednohubky k snídani – pondělí, 4. března
Novinka Jednohubky k snídani – pondělí, 4. března

Jednohubky k snídani – pondělí, 4. března

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Apex Legends známe mnohem déle, konec PlayStation Vita, rozšíření pro MudRunner, nový Total War Saga, Bungie zaplatili za Destiny a další.

Reklama

Krásné dobré ráno, čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám krátké zprávičky z herního světa, které si můžete přičíst při snídani, při cestě do školy/práce nebo během dne. Pokusíme se, aby Jednohubky k snídani vycházely každý všední den. Nebudeme ale tento formát zbytečně přetěžovat, pokud v daný den nebude o čem psát, raději jeden díl vynecháme.

MudRunner, vylepšená verze původního simulátoru Spintires, obdrží třetí bezplatné rozšíření. Velikostně má být podobného předchozím DLC The Ridge a The Valley. Navíc 10. a 11. dubna bude prezentováno pokračování hry.

PlayStation Vita je minulostí. V Japonsku skončila produkce posledních dvou modelů s označením PCH-2000 ZA11 (PS Vita Black) a PCH-2000 ZA23 (PS Vita Aqua Blue). Handheld je oficiálně mrtev a nástupce v nedohledu.

Ve vývoji nový Total War Saga, pracuje na něm Bulharské studio Creative Assembly. Opět půjde o menší příběh, stejně jako Total War Saga: Thrones of Britannia.

Apex Legends známe mnohem déle. Před rokem unikly neoficiální informace o battle royale hře od Respawnu, nikdo jim ale nevěřil a nevěnoval pozornost. Před rokem jsme mohli vidět mapu, ale dál než na Reddit se nedostala.

Jednohubky k snídani – pondělí, 4. března

V březnovém Humble Monthly je Mutant Year Zero: Road to Eden, Northgard i Absolver. Balíček, který bude kompletně odhalen až začátkem dubna, stojí 12 dolarů (270 Kč), což už jen kvůli Mutant Year Zero se vyplatí.

Bret Robbins, kreativní ředitel Call of Duty a vývojář Dead Space, založil Ascendant Studios, které podporuje podnikatel Brian Sheth. Robbins dává dohromady tým zkušených programátorů a designérů, jenž bude bez vnějšího tlaku pracovat na obrovských AAA titulech řadících se do žánru stříleček. Co také jiného čekat od autora Modern Warfare 3, Advanced Warfare a WWII.

Konrad Tomaszkiewicz je novým viceprezidentem vývoje a šéfem designu Cyberpunku 2077. Tomaszkiewicz byl jedním ze tří kreativních režisérů Zaklínače 3, stejně jako Sebastian Stepien, který letos v lednu opustil CD Projekt RED.

Microsoft pomalu skládá skládanku jménem E3 2019. V červnu na tiskové konferenci v Los Angeles bude prezentováno Halo Infinite. Dozvíme se a uvidíme, co dokáže technologie SlipSpace engine.

Bungie zaplatili více než 91 milionů dolarů za práva Destiny, tvrdí analytik Daniel Ahmand, který se pochlubil finanční zprávou společnosti Activision.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama