Jednohubky k snídani - pátek, 22. února
Novinka Jednohubky k snídani - pátek, 22. února

Jednohubky k snídani - pátek, 22. února

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Prezident Nintenda odchází do důchodu, Age of Empires pro Xbox, Rocksteady a jejich nová hra a další.

Reklama

Krásné dobré ráno, čtenáři magazínu Zing.cz. Přinášíme vám krátké zprávičky z herního světa, které si můžete přičíst při snídani, při cestě do školy/práce nebo během dne. Pokusíme se, aby Jednohubky k snídani vycházely každý všední den. Nebudeme ale tento formát zbytečně přetěžovat, pokud v daný den nebude o čem psát, raději jeden díl vynecháme

Během březnové epizody pořadu Inside Xbox se bude mluvit o strategii Age of Empires, čekat máme vzrušující oznámení, což nám signalizuje potvrzení hry pro Xbox One. Co už není jasné, zda bude oznámen port Age of Empires: Definitive Edition nebo nadcházející Age of Empires IV. Zároveň vyšla osmá aktualizace pro Windows verzi Age of Empires: Definitive Edition.

Rocksteady Studios hledají tři lidi do marketingu na pozice Lead Brand Artist, Senior User Researcher a Promo Artist (Video). Promo Artist se bude podílet na vytváření trailerů a videí pro klíčovou globální marketingovou kampaň vysoce profitové AAA franšízy. Vypadá to, že brzy by mohla být novinka od tvůrců trilogie Batman: Arkham oznámena.

Reggie Fils-Aime po dlouhých 15 letech odchází od Nintenda. Osobnost americké divize Nintenda nastoupila do společnosti v roce 2003 jako výkonný viceprezident pro prodej a marketing. Po pouhých třech letech se Reggie stal prezidentem a COO. Během své funkce se pravidelně objevoval na akcích, zejména na E3 a Nintendo Directech. Jeho cesta Nintendem pomalu končí, 15. dubna bude naposledy v práci. Poté si bude užívat důchodu - 25. března mu bude 58 let. Na jeho pozici usedne Doug Bowser.

S Xbox Live Gold o víkendu zdarma strategie Halo Wars a Halo Wars 2, v rámci Free Play Days můžete hrát do pondělní deváté hodiny ranní.

Před pár dny začaly internetem kolovat informace o zrušení konzolových verzí neúspěšné PC střílečky Overkill’s The Walking Dead. To odmítá společnost 505 Games, jež tvrdí, že porty jsou stále v plánu, pouze došlo k jejich odkladu.

Z Epic Games Store si můžete zdarma stáhnout další hru, tentokrát adventuru Thimbleweed Park, která je dostupná do 7. března. Stačí přidat do knihovny a už o ni nepřijdete.

Vypršelo vám PlayStation Plus? Když si koupíte roční předplatné na PS Store, získáte zdarma Rainbow Six Siege ve verzi pro PS4. PS Plus stojí 1560 Kč a tato nabídka je platná do 4. března.

Objeví se Bayonetta v Mortal Kombat 11? Hideki Kamiya, tvůrce Bayonetty, to naznačil na svém Twitteru. Je možné, že postava bude exkluzivně ve Switch verzi brutální bojovky.

Capcom nemá v plánu dodatečné balíčky pro Devil May Cry 5, s výjimkou bezplatné aktualizace Bloody Palace, uvedl producent Matt Walker. Předchozí díly nabídly nákup kostýmů a zbraní.

Tvůrci série XCOM ze studia Firaxis Games se poohlížejí po posile na pozici Senior Visual Effects Artist, která bude spolupracovat na posunutí této tahové strategické série na novou úroveň. Pravděpodobně začíná vývoj XCOMu 3 pro novou generaci konzolí. Kreativním ředitel je opět Jake Solomon.

Avalanche Studios (Just Cause, Mad Max) opustí v dubnu spoluzakladatel Christofer Sundberg. Od založení firmy uběhlo 16 let.

Která je tou nejočekávanější na Nintendo Switch?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama