Čtvrteční jednohubky – 23. června
Novinka Čtvrteční jednohubky – 23. června

Čtvrteční jednohubky – 23. června

Michal Burian

Michal Burian

37

Zing.cz slaví šesté narozeniny, letní slevy na Steamu, Vaas z Far Cry 3, offline mód v Battlefrontu, Days Gone na začátku své ceny, připomínáme si Nintendo 64, knihy o Mass Effectu a mnoho dalšího.

Reklama

Dnešní den je pro nás na Zingu něčím speciálním, víte proč? Nebudu vás dlouho napínat. Dnes v 16:00 to bylo přesně šest let, co jsme spustili Zing.cz. Moc vám děkujeme za přízeň a věříme, že s námi zůstane. Pokud se nám vše podaří domluvit, tak připravíme speciální narozeninovou soutěž o spoustu lákavých cen.

Pamatujete si šíleného Vaase z Far Cry 3? S tímhle chlápkem se brzo setkáme znovu, respektive s jeho hercem a dabérem. Michael Mando si zahraje v připravovaném filmu Spider-Man, který bude v kinech v létě příštího roku.

16. července se v rámci akce Star Wars Celebration 2016 máme dozvědět novinky o aktuálních i připravovaných Star Wars titulech od EA. Očekávat můžeme minimálně novinky o Battlefrontu, snad ale dojde i na informace o tom, co kutí Visceral Games nebo Respawn.

U Star Wars ještě zůstaneme. Hráčům Battlefrontu se podařilo objevit zatím skryté menu pro Instant Action, tedy možnost hrát o samotě nebo ve dvou hráčích v doprovodu umělé inteligence herní módy Walker Assault a Fighter Squadron. Už nějakou dobu koneckonců víme, že se DICE chce zaměřit na více možností, jak hrát Battlefront offline.

Survival akce Days Gone je stále v raném stádiu vývoje, potvrdil Darren Yager ze studia Sony Bend. Letos se hry s největší pravděpodobností nedočkáme, majitelé PS4 si budou muset na hordy zombíků počkat.

Společnost Warner Bros. Interactive zvažuje, že by příští rok na E3 uspořádala vlastní tiskovou konferenci, která v letošním roce neměla smysl, myslí si prezident David Haddad. Vydavatel značek Mortal Kombat, Injustice, Batman nebo LEGO her by tak měl vlastní velkou show. Hry na to má, o tom žádná.

CD Projekt RED tvrdí, že Nintendo NX bude fantastickou konzolí. Většina vývojářů se tak nad novou konzolí rozplývá, včetně těch evropských, to u Wii U moc k vidění nebylo. Warner Bros je také ochoten novou konzoli Nintenda podporovat hrami.

Fanoušci Mass Effectu se mohou těšit na čtyři knihy z tohoto světa. První z nich s názvem Initianion (či Initiative) se mají dočkat již letos, půjde o prequel k Mass Effectu: Andromeda. U nás bude mít knihy opět na starost vydavatelství Fantom Print.

Za pár minut na Steamu vypukne letní výprodej, spousta her bude zlevněna. Při čekání na načtení Steamu, servery budou přehlcené, si pusťte tohle povedené video.

26. července odstartují v Japonsku předobjednávky šesté Yakuzy. Brzy by tak Sega měla odhalit datum vydání a další detaily.

2D adventura Song of the Deep od Insomniac Games vyjde 12. července pro PC, PS4 a Xbox One. Ve hře se stanete mladou dívkou, která v hlubinách obrovského oceánu hledá svého ztraceného otce.

Do Euro Truck Simulatoru 2 je možné zakoupit nové balíčky s čínskými a jihokorejskými motivy. Každý vás vyjde na jedno euro.

Před 20 lety se v Japonsku začala prodávat konzole Nintendo 64. Jde o poslední "home" konzoli, která používala klasické kazety. Nintendo 64 mělo unikátní ovladač a vyšly na ní hry jako Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time a GoldenEye 007.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama