Čtvrteční jednohubky - 30. června
Novinka Čtvrteční jednohubky - 30. června

Čtvrteční jednohubky - 30. června

Michal Burian

Michal Burian

5

Na obzoru nové Diablo, hotel využil obrázek z GTA V, kopie střílečky Splatoon, Konami nadále počítá s AAA tituly a další zprávičky.

Reklama

Blizzard hledá nového šéfa vývoje, který se ujme neoznámeného projektu, vypadá to na nové Diablo, případně další expanzi. Reaper of Souls rozšíření vyšlo v roce 2014. Zdá se tak nepravděpodobné, že by po takové době vyšel další datadisk.

Na webových stránkách hotelu Figueroa z Los Angeles byl využit obrázek z Grand Theft Auto V, hra se odehrávala ve fiktivním Los Santos, které si bralo za vzor právě centrum Los Angeles. Na Figueroa jsou pravidelně během E3 k vidění různé velké billboardy her.

Test alfa verze Battlefieldu 1 je velmi malý a dost exkluzivní. Jinými slovy má do něj přístup jen několik vyvolených z řad novinářů, YouTuberu a obyčejných hráčů. Další lidé se do testování nedostanou, musí si počkat na další fáze testů.

Oddworld Inhabitants připravili tajemnou teaser stránku a účet na Twitteru s názvem Spirit of 1029. V obou případech dostáváme varování, že se blíží bouře.

Vedení Konami má stále zájem vyvíjet AAA hry. Jasným znamením má být PES 2017, tvrdí Steve Merrett z Konami UK. Třeba se někdy dočkáme nového Metal Gear Solid nebo Castlevanie.

V Číně vznikla další kopie populární hry, nedávno to byla kopie střílečky Overwatch od Blizzardu, nově je to kopie barevné akce Splatoon pro Wii U od Nintenda. Titul se jmenuje Graffiti Run: Sepia Go a je určen pro Android.

Nintendu se daří prodávat Amiibo figurky, které zaplavují svět. Na kontě mají již 24,7 milionů prodaných kusů.

Tahová strategie The Banner Saga 2 vyjde 1. července pro Xbox One, pro majitele předplatného Gold zdarma, a 5. července pro PlayStation 4.

Aby se zaplatil vývoj The Legend of Zelda: Breath of the Wild pro Wii U a NX, musí se prodat dva miliony kusů.

PlayStation 4 hráči Falloutu 4 si musejí na modifikace počkat, beta byla odložena na neurčito, přitom měla odstartovat tento týden. Podpora modu je již nějaký čas k dispozici pro Xbox One a PC verze Falloutu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama